Inaktiv platsannons

Byggarbetsmiljösamordnare (BAS-P) inom infrastruktur till Västerås

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Vill du ha ett jobb som gör skillnad och vara med och påverka Sveriges framtida infrastruktur? Sweco söker nu dig som brinner för byggarbetsmiljöfrågor och som har några års erfarenhet i rollen byggarbetsmiljösamordnare (BAS-P). Sweco har Nordens bredaste kunskapsbas inom anläggning, järnväg, spårväg och tunnelbana. Våra konsulter erbjuder tjänster inom hela kedjan, allt från utredning och analys till projektering, design samt drift och underhåll av infrastruktur. Bli en av oss!

Varför jobba hos oss?

Vi vågar påstå att vi är en av Sveriges attraktivaste arbetsgivare. På Sweco värdesätter vi hållbarhet, öppenhet och utveckling. Hos oss ingår du i ett brett nätverk av engagerade kollegor bestående av professionella tekniker, specialister och ledare.

På affärsenheten Stora projekt får du jobba tillsammans med kollegor inom uppdragsledning och uppdragsstyrning. Här arbetar bland annat projektledare för multidisciplinära infrastrukturuppdrag, projektingenjörer, BAS-P och projekteringsledare i några av Sveriges största järnvägs- och anläggningsuppdrag. Vi arbetar alltid tekniköverskridande tillsammans med kollegor på andra orter och inom andra kompetensområden. För oss är erfarenhetsutbyte och att bygga goda samarbeten med kollegor och kunder en naturlig del i vårt arbete.

Din framtida roll

Som byggarbetsmiljösamordnare (BAS-P) hos oss arbetar du i uppdrag från tidiga utredningsskeden, i framtagandet av systemhandlingar, till senare skeden i upprättandet av förfrågningsunderlag och bygghandlingar inför byggskedet samt överlämnande till entreprenör och stödfunktion under byggtid.

Du är strukturerad, noggrann och van vid att arbeta självständigt och att ha en samordnande roll inom dina projekt. Din kommunikativa förmåga är viktig i din kontakt med kunder och projektörer i våra projekt. Vi ser gärna att du har ett intresse av och en förmåga att kunna ta ett övergripande ansvar inom teknikområdet BAS-P.

Dina erfarenheter

Vi söker dig som:

  • har genomgått BAS-P-utbildning och har ett godkänt intyg (inte äldre än 5 år) som byggarbetsmiljösamordnare
  • har konsulterfarenhet alternativt erfarenhet av att arbeta med totalåtaganden inom entreprenadbranschen
  • har en högskolutbildning i grunden

Meriterande är om du:

  • har arbetat som BAS-P i infrastrukturuppdrag i minst 3 år
  • har erfarenhet av arbete som BAS-U

Vem är du?

Vi tänker oss att du är kommunikativ och nyfiken. Du är öppen och entusiastisk, och du driver saker från idé till målgång – du tar hjälp och söker lösningar för att komma framåt.

Du är intresserad av att utvecklas och att vara med och utveckla dina kollegor och kunder – du har förmågan att skapa goda kontakter både internt och externt. På Sweco värdesätter vi ett gott affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor bygger på samarbete och goda relationer. För att trivas i rollen ser vi att du tycker om ett högt tempo och har förmågan att hantera snabba förändringar.

Ansökan

Annonsen kommer att ligga ute till och med den 30 juni. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via e-post, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakt

Vill du höra mer om tjänsten och hur vi jobbar i gruppen?

Välkommen att kontakta gruppchef Ulrika Loebjer 0767-78 20 02 eller BAS-P Daniel Dahlbom Korduner 0723-81 43 08

Kontakt från rekryteringsföretag undanbedes.

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 18 000 arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 22 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.

Publicerad den

24-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Västerås
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej