Inaktiv platsannons

Underhållsteknisk chef till VCT, Karossfabriken, Underhåll i Göteborg

The best place to work in the Global Automotive Industry. Join us on this exciting journey into the future, we want to hear from you!

Om tjänsten

Om oss
Karossfabrikens uppgift är att tillverka kompletta karosser. För närvarande tillverkas 7 olika modeller. Vi är drygt 800 medarbetare, de flesta fördelade på tvåskift + nattskift. Tillverkningen sker med hjälp av högautomatiserade produktionsanläggningar.  Olika typer av sammanfogningstekniker såsom punktsvetsning, kortbågssvetsning, lasersvetsning och limning appliceras med hjälp av robotar. 

 

Om rollen
Vi söker nu en Underhållsteknisk chef till Underhåll i Karossfabriken, VCT. Som teknisk chef inom UH ansvarar du för att din grupp når uppsatta mål genom att utöva ditt ledarskap och därigenom utveckla dina medarbetare. Du ansvarar för Underhålls ingenjörer, planering och Processingenjörerna, en grupp på 25 personer.

 

Arbetstiden är Dagtid med flex och varaktighet är tillsvidare.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att leda arbetet och resurser på ett sådant sätt att Underhållsavdelningens mål på kort och lång sikt möts på ett effektivt sätt. Du följer upp verksamheten och vid behov vidta korrigerande åtgärder och kommer att ledningsansvara för direkt personal, inklusive att skapa förutsättningar för att medarbetare utvecklas i önskvärd riktning och att rätt kompetens upprätthålls över tid.

 

Du kommer även att:

  • Ansvara för tekniska system såsom funktionspaket med tillhörande processutrustning samt El/plc ger rätt förutsättningar över tid att leverera specenliga karosser
  • Ansvara för att reservdelsberedning, Fu plan/beredning och att dokumentation håller rätt standard
  • Ansvara för utbildningsunderlag för underhållsavdelningen inom respektive teknikområde 
  • Ansvara för att gällande och beslutade arbetssätt tillämpas och följs
  • Ha fullt arbetsgivaransvar och säkerhetsställande att gällande lagar och regelverk följs, på eget område och för egen personal

 

Om dig
Vi söker dig med högskolekompetens alternativt dokumenterad erfarenhet inom liknande område. Du har maskin- och driftskunskap samt gedigen erfarenhet av automatiserade produktionssystem. Du behöver även ha flerårig ledarerfarenhet i formellt ledande befattning för yrkesarbete och produktion.

Fördjupad kunskap i produktionsunderhållsprocesser är meriterande. Slutligen behöver du vara flytande i engelska i både tal och skrift.

 

Mer information och kontakt
För frågor om rollen, vänligen kontakta Underhållschef TA fabriken, Murat Hackovic, tel 0708809698 och för frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta ansvarig rekryterare Dalila på dkendic@volvocars.com

 

Fackliga representanter:
Ledarna: Leonel Diniz 0733332736
Unionen: Ingemar Sand 0729774292
IF Metall: Lars Magnusson 0728852086

 

Vi vill ha din ansökan senast 2022-05-29. Vänligen notera att i och med GDPR kan vi inte ta emot ansökningar per email.

Om Volvo Cars
Volvo Cars är ett företag med ett syfte; att föra traditionell bilproduktion in i en uppkopplad, hållbar och smart framtid.

 

Sedan företaget grundades 1927 har vårt varumärke präglats av ett engagemang kring säkerhet, vilket har bidragit till innovation som förenklar livet för våra kunder. Under 2010 beslutade vi oss för att förändra vår verksamhet, vilket resulterade i en helt ny generation av bilar och teknologier, med stabil tillväxt och rekordförsäljning till följd. I dag ökar vi vår globala närvaro i Europa, Kina och USA och nu söker vi nya talanger.

 

Mer än någonsin tidigare utvecklar vi våra kunskaper och färdigheter för att kunna driva förändring inom bilindustrin. Vi letar därför efter innovativa och engagerade människor som vill vara med oss att skapa säkra, hållbara och uppkopplade bilar. Vi tror på människors styrkor och kommer att utmana och stödja dig i att nå din fulla potential. Bli en del av Volvo Cars och följ med på vår resa in i framtiden.

Publicerad den

20-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | IT | Heltidsjobb (erfaren)