Inaktiv platsannons

Är Business Intelligence din grej? i Uppsala

Om tjänsten

Atea i Uppsala växer och vi känner en ökad efterfrågan hos våra kunder. Vi behöver därför hitta nya kollegor till vårt konsultteam. Vi söker dig som älskar att ta smarta beslut utifrån datadrivna insikter och har intresse för att göra affärer och skapa värde för såväl våra kunder som Atea som företag.

Atea är Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med IT, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Kontoret i Uppsala är en härlig arbetsplats! Vi sitter i nya lokaler i Gränbystaden och här samlas ett 40-tal medarbetare. I rollen som Power BI-konsult tillhör du vår konsultgruppering som består av ca 25 konsulter inom olika expertområden. Du kommer ha möjlighet att arbeta med både större och mindre kunder inom offentlig och privat sektor. Rollen är utvecklande där varje dag erbjuder nya utmaningar som du löser tillsammans med dina kollegor och kunder. Vi erbjuder en roll som är rik på både variation och utvecklingsmöjligheter.

Som Power BI-konsult på Atea får du möjlighet att spela en central roll i våra kunders digitala utvecklingsresa, förutom att arbeta med Power BI kommer du bekanta dig med en rad olika tekniker. Alla våra kunder finns i Uppland och det är en förutsättning att du kan utföra uppdrag på plats hos dem och närvara på kundmöten. Vi bygger tillsammans rollen där vi utgår från dig och dina erfarenheter och kunskaper. 

Vad söker vi hos dig?

På Atea anser vi att våra olikheter ger möjligheter. Men med det sagt finns det också viktiga delar som förenar oss i våra roller och i vår kultur. Det vi har gemensamt är att vi alla har ett teknikintresse i grunden samt älskar att arbeta lösningsorienterat och leverera kvalité till våra kunder.

Vi tror att det mesta går att lära sig på Atea men vi vet att du får en kortare startsträcka om du tidigare arbetat som konsult eller i en kundnära roll. Oavsett om du är en senior eller junior Power BI-konsult är en förväntan att du har någon form av formell utbildning, exempelvis i form av PL-300 eller DA-100, du får gärna ha arbetat med SQL samt med analysverktyget Power BI och erfarenhet från IT-branschen. Att du uttrycker dig obehindrat i både tal och skrift på svenska och engelska är ett grundkrav.

Att tror att du har:

  • 2-3 års erfarenhet av Power BI
  • Certifikat i form av PL-300 eller DA-100
  • Erfarenhet av SQL

Som person har du förutom din kompetens inom Business Intelligence även ett affärsmässigt och problemlösande synsätt där fokus ligger på att hjälpa våra kunder att bygga förmåga att förstå och agera på data. Du har en positiv inställning till förändring och du vill fortsätta utvecklas inom ditt område. Som konsult är det viktigt att kunna skapa goda relationer och ge ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck. För oss är samarbete viktigt så att sprida bra energi till sina kollegor och dela med sig av sina kunskaper är en nyckel för att trivas hos oss. Du är strukturerad i ditt arbetssätt vilket underlättar de administrativa arbetsuppgifterna. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi välkomnar också dig som nyligen avslutat en relevant utbildning. 

Vårt erbjudande till dig 

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

På Atea har vi möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen.

Kontakta oss

Har du frågor om tjänsten kontakta Joanna Nordlund Dunham, konsultchef, via  alternativt telefonnummer 018-65 38 52. Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag. På grund av semester kommer vi tyvärr ha begränsat med möjligheter att svara på dina frågor. Urvalet påbörjas i augusti. 

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

23-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uppsala
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Uppsala | IT | Heltidsjobb (förstajobb)