Inaktiv platsannons

Business Controller till Atea Managed Services i Umeå

Om tjänsten

Atea har samlat IT-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med i att bygga ett bättre Sverige med hjälp av it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du liksom vi lever dessa värderingar. Vi söker dig som har några års erfarenhet som Business Controller och drivs av att arbeta som business partner nära affärer och verksamheten. 

Atea Managed Services är en nationell enhet med specialister som stöttar regionerna i affärer som innehäller managerade tjänster. Vâra specialister skräddarsyr helhetslösningar i affärer, förvaltar och driftar flea hundra kunder inom cloud, arbetsplats, servicedesk, nätverk och datacenter. Arbetet sker i partnerskap med vara kunder med strävan att med proaktivitet kontinuerligt utveckla våra tjänster. AMS levererar och driftar kostnadseffektiva drifttjänster oavsett platform hos kund: i kundens get datacenter, i publika molnplattformar eller i vårt eget Atea Cloud. Vi levererar med högsta kvalitet oavsett om kunden vill outsourca delar av eller hela it-driften.
 

Business Controller inom AMS

Som Business Controller kommer du att agera business partner till affärsområdeschef och ingå i ledningsgruppen för AMS. Du kommer att arbeta med att höja lönsamheten inom enheterna i AMS via proaktivt arbete med affärsstyrning och optimering av processer och rutiner. Du kommer huvudsakligen att fokusera på följande områden:

  • Business partner till affärsområdeschef och enhetschefer. 

  • Vara ett naturligt bollplank/stöd till enhetschefer i diverse ekonomiska frågor  

  • Upprätta rapporter och analyser  

  • Ansvara för budget- och prognosarbete inom dina enheter 

  • Delta i månadsbokslut och rapportering samt interna projekt Din profil 

Vi söker dig som har en akademisk examen, erfarenhet inom ekonomi och ca 3-5 års erfarenhet av kvalificerat controllerarbete. Du har god förståelse för ekonomistyrning, analyser och uppföljning av verksamheten. Du trivs med att jobba nära veksamheten och ha en aktiv roll som business partner. Du har tidigare varit involverad i budget/prognosarbete och skaffat dig en god förståelse för balans- och resultaträkning.  Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift. Har du tidigare erfarenhet från tjänsteföretag eller it-företag är detta meriterande liksom erfarenhet från tillväxtbolag. 

Du trivs i föränderliga miljöer och med högt tempo och då Atea är ett växande bolag är du en person som triggas av utveckling. Väsentligt att du är en analytisk person som har ett sinne för affären, ett eget driv och vill påverka och utveckla verksamheter. Inom Atea samarbetar vi, därför är det viktigt att du är kommunikativ och har lätt för att skapa goda relationer internt.  

 

Vårt erbjudande till dig 

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.   

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi är svenska landslaget i informationsteknologi som bygger ett bättre Sverige med it. Vill du också vara en del av landslaget?  


Publicerad den

23-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Umeå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Umeå | IT | Heltidsjobb (förstajobb)