Integrationsarkitekt i Solna

Om tjänsten

Vill du vara del av ett bolag där vi lägger ner både hjärta och hjärna i att utveckla våra verktyg? Vill du bli del av ett bolag som befinner sig på en av svenska dagligvaruhandelns mest spännande förändringsresor? Ta då chansen och ansök till oss på Coop redan idag.

Vi bygger nu ut och kompletterar vårt integrationsteam och söker tre erfarna Integrationsarkitekter för att stärka vår integrations kompetens inom Coop.

- Integrationsarkitekt med fokus på SAP
- Integrationsarkitekt med fokus på Microsoft
- Integrationsexpert med fokus på Cloud (Microsoft Azure)

I rollerna ingår att planera realiseringen av nya integrationer och utveckling av befintliga integrationer baserat på verksamhetens behovsbild. Du blir en del av en organisation som förespråkar samarbete och prestigelöshet, där du tillsammans med dina kollegor jobbar mot gemensamma mål.

Exempel på ansvarsområden

  • Driva långsiktiga strategiska och taktiska frågor inom integrationsområdet själv eller tillsammans med övriga arkitektroller inom Coop.
  • Översätta t.ex. process- och informationsmodeller till krav på integrationer och applikationer samt säkerhets- och infrastrukturella krav och deltar både i projekt/uppdrag samt i den kontinuerliga utvecklingen av IT-lösningar och integrationer.

Vi erbjuder en härlig arbetsmiljö med högt till tak där det finns möjlighet att växa och utvecklas tillsammans med engagerade kollegor. Tjänsterna är tillsvidare anställningar placerade i Solna Business Park. Du kommer vara del av integrationsteamet som leds av Head of Integration, Tomas Stjernholm. Vid frågor om tjänsterna kontakta gärna Tomas,

Publicerad den

29-11-2022

Extra information

Status
Öppen
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Solna | Detaljhandel | Deltidsjobb

Ansök nu

Dela jobbannonsen