Inaktiv platsannons

Säljare Chark & Delikatess sommarvikariat - Coop Smålandsstenar Malmgatan

Om tjänsten

Har du en stark drivkraft och ett brinnande intresse för mat? Då kan du vara den vi söker till vår högt uppskattade och fina deli!

Vi söker dig som är serviceinriktad med ett brinnande intresse för försäljning och vill vara en del av oss i sommar. Som person är du noggrann, initiativtagande och ansvarstagande.

Vi vill att du som söker är driven och har en positiv energi som smittar av sig, ser kundens behov och med stolthet och glädje levererar det bästa kundbemötandet. Tillsammans med dina kollegor erbjuder du en avdelning i absoluta toppklass som varje dag överträffar våra kunders förväntningar.

Tjänsten innebär arbete i vår manuella chark & delikatess där du förutom att hantera försäljning över disk även hanterar viss form av beredning av mat för försäljning i butik. Erfarenhet av produktion inom varm- och kallkök eller delikatessområdet ser vi därför som mycket meriterande. Vi värdesätter att du liksom vi är flexibel och serviceinriktad med stort engagemang i arbetet. Vidare gillar du att arbeta i ett högt tempo och är bra på att hantera stressiga situationer.

Tjänsten är ett sommarvikariat under perioden v. 26-32, ca 30 tim/vecka. Kan finnas möjlighet till fortsatt arbete även i höst. Arbetet är fördelat på både dag- och kvällstid samt helger.

Publicerad den

23-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Smålandsstenar
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Smålandsstenar | Detaljhandel | Deltidsjobb