Inaktiv platsannons

Stora Coop Ersboda Umeå - Avdelningsansvarig Deli & Fisk

Om tjänsten

Hos oss på Coop står värdskap och matglädje i fokus. Vi söker dig med känsla för mat och försäljning och som vill vara med och utveckla vår butik! Brinner du precis som vi, för service och sälj? Vill du bli en del i vårt lag?

Vi söker en avdelningsansvarig för Deli & Fisk med kallkök och varmkök. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och innebär i huvudsak att i samråd med säljchef ansvara för Deli & Fisk.

I din roll ansvarar du för att kunderna möter en fräsch butik och ett gott värdskap från dig och övriga medarbetare. Du bidrar till att vi har effektiva rutiner och att vi säljer med lönsamhet.

Som säljare arbetar du i huvudsak med arbetsuppgifter inom varuområdet men även med övriga förekommande arbetsuppgifter inom butiken. Har du erfarenhet av butik och eller restaurang, varukunskap och fallenhet för service? Vi tror att du som passar för tjänsten har ett stort intresse för mat. Meriterande om du har tidigare erfarenhet av ledarskap inom området. Vi erbjuder ett omväxlande och tempofyllt arbete.

Frågor? kontakta Säljchef Lars Andersson tfn 090-10 42 56

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Umeå
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Umeå | Detaljhandel | Deltidsjobb