Inaktiv platsannons

Projektingenjör i Järna

Vår breda verksamhet gör att vi kan erbjuda livslånga karriärmöjligheter med olika inriktning inom varierande branscher, länder, företag och specialistområden. På Lantmännen slutar du aldrig lära dig nya saker.

Om tjänsten

  • Ansök senast: 17 juni 2022
  • Järna
Arbetsuppgifter

Har du tidigare erfarenhet från att driva utvecklings- och förbättringsarbete inom produktion? Bli en del av Cerealia, där vi tillsammans förenar ett starkt affärsfokus med ett brinnande intresse för människor i syfte att uppnå vår vision; att bli Nordens ledande livsmedelsföretag. Vi är en del av Lantmännen, en stor koncern med verksamhet globalt. Vi inspirerar och lyfter varandra på vägen mot våra mål. Vi söker nu en Projektingenjör som tillsammans med oss vill utveckla arbetet med att driva kontinuerliga förbättringar i vår livsmedelsproduktion i Järna.

Det här kommer du att göra

Som Projektingenjör kommer du att planera och driva arbetet med produktionsanläggningens kort-och långsiktiga investeringsplaner. Du ingår i ett team idag bestående av åtta ingenjörer inom process, projekt, underhåll och automation som aktivt deltar i anläggningens arbete både på operativ och strategisk nivå. Rollen är ansvarig för strategiska förbättringsprojekt inom produktion, med fokus på att ta fram genomarbetade business case och förstudier. I rollen får du därmed möjlighet att driva större och mindre investerings- och effektvisteringsprojekt. I rollen ges du stor möjlighet att identifiera, prioritera och driva förbättringar, och utveckla såväl processer som arbetssätt för att stötta produktionen på bästa sätt.

Tjänsten är placerad på vår site i Järna och du rapporterar till Development/CI Manager.

Kvalifikationer

Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

  • Ingenjörsutbildning med inriktning maskin, industriell ekonomi eller produktion
  • Erfarenhet från processtillverkning och med fördel erfarenhet inom livsmedelsindustrin
  • Dokumenterad erfarenhet av att driva förbättringsarbete och projektledning med fokus på förstudie och business case

Du är:

  • Uthållig och målmedveten där du tar ansvar för leverans och resultat.
  • Analytisk och problemlösande med förmågan att se orsaker till problem och föreslå realistiska lösningar för att åtgärda dessa.
  • Ordningsam och strukturerad där du aktivt bidrar till att skapa effektiva arbetssätt och processer.
  • Relationsorienterad där du är trygg i att skapa relationer både internt och externt

Du delar Lantmännens värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och löftet om att ta ansvar från jord till bord.

Vad vi erbjuder dig

Lantmännen är en stor internationell koncern och vi har en unik bredd i vår verksamhet. Detta innebär att vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter med varierande inriktning för såväl specialister som generalister inom olika bolag och branscher i fler än 20 länder. Vi arbetar aktivt med intern rörlighet och vill bidra till att medarbetare utvecklas och känner engagemang varje dag. Together we reimagine the world of grain!

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Ansök redan idag, men senast den 17onde juni. I rekryteringsprocessen ingår både tester, intervjuer och som slutkandidat kommer det att genomföras drogtest samt bakgrundskontroll via vår leverantör ToFindOut.

Det är möjligt att söka CV-löst direkt genom mobilen genom att svara på våra urvalsfrågor samt länka till din LinkedIn-profil.

Om du har några frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Johanna Nyrén, Talent Acquisition Specialist

Vi ser fram emot din ansökan!

Publicerad den

25-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Järna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Lantbruk
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Järna | Lantbruk | Deltidsjobb