Inaktiv platsannons

Köksmästare till Lisebergs Hamnområde i Göteborg

Om tjänsten

Köksmästare till Lisebergs Hamnområde
Lisebergs Restauranger, Liseberg AB

Liseberg är en av Nordens ledande turistattraktioner med 3,4 miljoner gäster årligen. Verksamheten består av nöjespark, restauranger, teatrar och boende, och sysselsätter omkring 350 årsanställda och ca 2300 säsongsanställda. Liseberg omsätter årligen ca 1,2 miljard kronor och ingår i koncernen Stadshus AB som är helägt av Göteborgs Stad.

Liseberg har något för alla. Sedan 1923 har vi fått miljoner gäster och tiotusentals medarbetare att trivas och må bra. Hos oss väntar äventyr, musik, spel och grönskande trädgårdar. Och inte minst god mat- året runt.

Vi erbjuder en spännande och positiv arbetsplats där du får du vara dig själv. Vi respekterar och uppskattar varandras olikheter och åsikter och kamratskapet är något vi värderar högt.

På Hamnområdet driver vi tillsammans ett flertal restauranger som alla har unika koncept och utbud.

Hamnkrogen är Lisebergs fisk- och skaldjursrestaurang med parkens bästa solläge. Under jul på Liseberg serverar vi ett av Göteborgs mest uppskattade julbord, även här med fisk och skaldjur som specialitet.

Spökbaren har en tydlig anknytning till Spökhotellet Gasten och serverar allt ifrån hamburgare och club sandwich till ost & chark. Utbudet på öl och drinkar är brett och för de orädda är Spökbaren ett extra populärt tillhåll under Halloween på Liseberg.

Skeppsmagasinet är Hamnområdets fast casual enhet. Fish & Chips och BBQ ribs är våra storsäljare. Skeppsmagasinet driver även våra utebarer, som är extra populära under sommarens många konserter på Lilla Scenen, som ligger centralt i vårt område.

Hamnområdet står ofta värd för ett antal större event där vi kan hantera upp till 3500 gäster med mat och dryck.

Köksmästarens arbetsuppgifter
Som köksmästare leder du det operativa arbetet i våra kök. Du är synlig, närvarande och aktiv i verksamheten och säkerställer en hög kvalitets- och servicenivå gentemot gäst. Du har en viktig roll vid rekrytering och medarbetarsamtal och hanterar bemanningsplanering och schemaändringar. Vidare är du delaktig i uppdatering av arbetsmanualer och ansvarar för praktisk introduktion och arbetsplatsutbildning.

Du har utöver dina operativa uppgifter även uppgifter av administrativ karaktär, så som köksekonomi, lagerhållning, inköpsrutiner och inventeringar. Du arbetar nära restaurangchefen för att utveckla och förbättra verksamheten, och bidrar till ett gott samarbete mellan kök och restaurangdel. Du skapar förutsättningar för en öppen och trivsam arbetsmiljö och tar ett stort personligt ansvar gentemot dina kollegor genom att föredömligt efterleva gällande branschregler, vara en god arbetsledare och inspirera och motivera till kompetenshöjning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant restaurangutbildning och flerårig dokumenterad erfarenhet från restaurangkök. Du bör ha djup kunskap inom så väl bankett som konferens och a la carte. Du behöver även bred erfarenhet från arbetsledande befattning inom kök gällande såväl driftsansvar som råvarubeställning, menyplanering samt schemaläggning. Du är van vid höga volymer som ska levereras i snabbt tempo. 

Med ditt intresse och din kompetens vill vi, förutom att bibehålla vår kvalitet och nöjda gäster, att du blir en viktig del av att utveckla och driva våra koncept framåt.

Du arbetar ansvarsfullt och med mål att leverera högklassiga måltider och har hög kännedom om livsmedelslagen och hantering av råvaror.

Publicerad den

25-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av jobb
Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej