Inaktiv platsannons

Personalkoordinator/arbetsledare i Göteborg

Om tjänsten

Personalkoordinator/arbetsledare
Liseberg AB

Liseberg är en av Nordens ledande turistattraktioner med 3,4 miljoner gäster årligen. Verksamheten består av nöjespark, restauranger, teatrar och boende, och sysselsätter omkring 350 årsanställda och ca 2300 säsongsanställda. Liseberg omsätter årligen ca 1,2 miljard kronor och ingår i koncernen Stadshus AB som är helägt av Göteborgs Stad.

Vi söker en nyfiken och passionerad personalkoordinator/arbetsledare!
Vill du vara med och tillsammans med oss skapa minnesvärda upplevelser för gäster och personal?
Har du ett positivt förhållningssätt, är alert och på tårna, då kan detta vara något för dig. 

Vilka är vi och vad är vårt uppdrag?
Gästservice guidar gästen till minnesvärda upplevelser. Vårt arbete styrs mer av värderingar än manualer. Vi har alltid de mjuka värderingarna i fokus både när det gäller gäster och vårt team. Vi är Lisebergs öra mot gästen och förvaltar inkomna synpunkter som ett led i parkens ständiga utvecklande. Vi bidrar till att stärka Lisebergs varumärke och goda rykte genom att aktivt möta våra gäster utifrån Lisebergs värdeord.
Med ett genuint intresse och ett öppet sinne lär vi känna parkens olika gäster och kan på så sätt förutse och tillgodose alla typer av behov. På Gästservice är vi experter på att informera om hela Lisebergs upplevelseutbud och har alltid svar på gästens frågor.
Genom transparens och närvaro i gästmötet skapar vi lojala gäster som längtar efter sitt nästa besök. Som medarbetare på Gästservice är vi engagerade, stolta och delaktiga i utvecklandet av Liseberg och Gästservice som avdelning – vi längtar till vår arbetsplats!

Beskrivning och en del av dina framtida arbetsuppgifter
Din roll och du som person har en stor betydelse för Gästservice. Som personalkoordinator /arbetsledare är du en nyckelspelare som skapar förutsättningar för medarbetarna att lyckas i sitt uppdrag. Du är delaktig i bemanningsplanering allt från rekrytering, utbildning schemaläggning till deras arbetsdag i parken. Din kreativitet är viktig i uppdatering av arbetsmanualer och utbildningsmaterial för att inspirera och motivera våra medarbetare och du har en självklar roll i introduktioner och arbetsplatsutbildningar.
Du är ett stöd till Områdeschef och ingår samtidigt i arbetsledarteamet som ser till att allt fungerar smidigt för såväl medarbetare som gäst i den dagliga verksamheten. Du förväntas ta egna initiativ med ett lösningsfokuserat förhållningssätt, och trivs med att arbeta med såväl planerade arbetsuppgifter som med kortsiktiga utmaningar.
Som Lisebergare är du en ambassadör utåt sett – och har du en arbetsledarroll blir du dessutom en tydlig arbetsgivarrepresentant som både påverkar och lever vårt varumärke!

Vem är du?
Du har i tidigare arbeten visat på god samarbetsförmåga, engagemang och ansvarstagande, och utstrålar glädje och energi. Du har tidigare erfarenhet som arbetsledare och har arbetat med  bemanningsplanering  Dina tidigare erfarenheter inom om service och gästbemötande gör att du har en naturlig och professionell framtoning i alla delar av ditt arbete. 
Ödmjukhet, prestigelöshet och lyhördhet är självklara egenskaper för en personalkoordinator/arbetsledare likaså krävs en god förmåga att kunna lyssna och kommunicera. Att prioritera och hantera flera ärenden samtidigt är en självklarhet för dig likväl att finnas till för samtliga medarbetare på Gästservice och vara behjälplig vid de situationer som kan uppstå.
Som formell utbildningsnivå har du gymnasiekompetens samt god datorkunskap och är bekväm att använda svenska och engelska i både tal och skrift. Har du dessutom utbildning inom turism, besöksnäring och personalområdet är det en fördel. Vi ser givetvis positivt på om du har erfarenhet från annan liknande verksamhet eller uppdrag.

Vad gör dig framgångsrik i rollen?
-          Du har en bra service och kvalitetskänsla i kombination med struktur i ditt arbetssätt
-          Du är effektiv och är passionerad för personalbemanning och medarbetarutveckling
-          Du gillar att skapa relationer och har en förståelse och ödmjukhet för större organisationer
-          Du är har lätt för att arbeta tillsammans med andra men kan ta självständiga beslut.

Publicerad den

27-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av jobb
Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej