Inaktiv platsannons

Servicearbetare i Stockholm

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Servicearbetare

Sökes till Stockholm

Drift och underhåll är ett varumärke i Peab Anläggning Mellansverige och är verksamma inom yttre fastighetsskötsel, park samt vägdrift. I nära samverkan med våra kunder - stora som små - tar vi hand om den offentliga utemiljön för många människor. Vi ser till att landets invånare och besökare kan trivas och vistas säkert i vår utemiljö och trafik. Vi har stor erfarenhet av entreprenader som ställer höga krav på service, kvalitet, miljö och tillgänglighet.

Om tjänsten

Nu söker vi en servicearbetare till vårt kontrakt i västerort. Som servicearbetare arbetar du på uppdrag internt i organisationen men ser även till att själv ta in arbetsorderna. Du agerar självständigt med allehanda servicesysslor såsom reparation av grindar, lås, stängsel, staket, lekutrustning, snickarjobb, lättare anläggningsjobb som plattläggning eller ifyllning av asfaltsskador.
Vårt arbetsklimat erbjuder ett omväxlande arbete med stort eget ansvar och för rätt person finns stora möjligheter att utvecklas vidare inom företaget. Lättare administration ingår även i tjänsten som arbetsorderhantering och egenkontroller samt beställning av material. Vi ser gärna att du har grundkurs i säkerhet och underhåll av lekplatser eller liknande.

Om dig

Som person är du självgående, har en utpräglad serviceanda och god kommunikationsförmåga. Du är van att ta ansvar och driva egna projekt, är noggrann och flexibel och är lätt att samarbeta med. Arbetet är väldigt varierande och du har goda möjligheter till vidareutveckling.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-07-08

Publicerad den

27-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)