Inaktiv platsannons

Chaufför i Förslöv

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Chaufför

Sökes till Förslöv

Om tjänsten

Vi på Swerock/Cliffton söker just nu en engagerad och initiativtagande kranbils/växlare chaufför till vår kund i Förslöv.

Vill du bli en del av ett stabilt företag och ett team på cirka 20 chaufförer? Har du erfarenhet av arbete som kranbilschaufför och söker nya utmaningar? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Hos vår kund i Förslöv har vi fyra stationerade kranbilar/växlare med maskinsläp som transporterar liftar till arbetsplatser inom främst Sydsverige, dit behöver vi nu förstärka vårt team med en femte chaufför. Du arbetar på rullande schema med en fridag i veckan och har rollen avbytare. Då vi har varierande kunduppdrag och olika typer av fordon/kranbilar finns det stora utvecklingsmöjligheter för dig som vill växa.

Du utgår från Förslöv och tillsammans med dina kollegor och transportledare hittar ni vägar framåt för att lösa kundens behov. 

Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Kravprofil

Vi söker dig som har en hög grad av servicekänsla, är jordnära och positiv. Du är noggrann och har ett flexibelt förhållningssätt.  Vidare vill vi att du har relevant arbetslivserfarenhet.

CE-körkort, samt YKB är ett krav. Kranförarbevis över 18 t/m är meriterande.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättasinnan ansökningstiden har gått ut.

person

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Patrik Joehns 0733–847430

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-06-13

Publicerad den

20-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Förslöv
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Förslöv | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)