Inaktiv platsannons

Mark och Anläggningsarbetare i Örebro

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Mark och Anläggningsarbetare

Sökes till Örebro

Peab Anläggning i Örebro växer! Vi söker engagerade medarbetare som vill vara med och utvecklas med oss och bygga framtidens hållbara samhälle. Du kommer tillhöra arbetsgruppen i Örebro vilken ingår i Region Anläggning Mellersta med ca 370 medarbetare.

Kompetenser och personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett genuint intresse för branschen och trivs med ditt yrkesval. Som person är du ansvarstagande, drivande och trivs med såväl samarbete som självständigt arbete. Önskan om ordning och reda på arbetsplatsen ska vara en självklarhet. Du är en engagerad person som kommer med lösningar och idéer samt bidrar till ett gott och inkluderande arbetsklimat. Din delaktighet kommer vara en viktig pusselbit i det dagliga arbetet och det finns goda möjligheter att påverka.

Du som söker har flerårig erfarenhet inom mark och anläggning, yrkesbevis är meriterande. Du kan dock även vara nyutbildad och på väg mot ditt första arbete inom yrket. För tjänsten hos oss krävs B-körkort då du behöver kunna ta dig till våra olika arbetsplatser.

För rätt person finns goda möjligheter att växa inom Peab, både som person, inom sin yrkesroll eller vidare till annan position inom företaget. Att arbeta utvecklande med våra medarbetare är en självklarhet!

Om tjänsten

Vi tar emot ansökningarna via vår HR-avdelning, du bifogar CV och personligt brev i denna ansökan. Är din profil det vi söker kommer du kallas till intervju. Vi tillämpar löpande urval och tjänsterna tillsätts efter hand så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-06-18

Publicerad den

24-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örebro
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Örebro | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)