Inaktiv platsannons

KMA-samordnare i Helsingborg

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

KMA-samordnare

Sökes till Helsingborg, Göteborg

Har du god erfarenhet av KMA-arbete, gärna inom infrastruktur, och drivs av operativt arbetet inom anläggningsbranschen? Nu söker vi dig som vill dela med dig av dina kunskaper samt bygga på dina erfarenheter inom din yrkesroll. 

Vi på Peab Infrastruktur i region Syd är idag mestadels verksamma i Halland, Blekinge, Skåne och Småland. Inledningsvis kommer du att arbeta på ett projekt i Göteborg där ditt fokus på kvalitetsfrågor. Vår avdelning bygger bland annat broar, järnvägar, motorvägar, industribyggnader samt hamnar, och vårt team består av 25 yrkesarbetare och 65 tjänstemän. 


Om tjänsten 
Arbetet som KMA-samordnare innebär att du driver och samordnar kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöarbete ute på våra projekt. Du har en stödjande och lärande funktion till framför allt våra platschefer men även andra medarbetare i produktionen. Utöver vår egen personal, kommer du även i kontakt med beställare, leverantörer, myndigheter och andra aktörer inom och utanför branschen. 


Du arbetar främst med chefer i linjen för att systematiskt verka för att våra projekt följer gällande kontraktskrav, regelverk och lagstiftning samt når Peabs mål. Det innebär ett nära samarbete med projekten i form av operativt stöd under projektets gång, från anbudsskede till färdigställande. Du planerar, organiserar och strukturerar ditt eget arbete och kommer ha ett tätt samarbete med våra projektorganisationer. 

Du rapporterar till platscheferna i projekten du verkar i. Arbetet är främst operativt men det förekommer också strategiskt arbete. Vi vill att du är med och utvecklar vårt arbete kring KMA.
 

Din profil
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning, bred erfarenhet av KMA-arbete – gärna från Trafikverksprojekt, samt goda IT-kunskaper i bland annat MS Officepaketet. Att du talar och skriver svenska obehindrat är ett krav, precis som körkort B och tillgång till bil. 


Du brinner för relationsskapande och förstår vikten av att arbeta stödjande. Som person är du välorganiserad och har förmågan att samarbeta och kommunicera med såväl kollegor som leverantörer och kunder. Du hittar kreativa lösningar, motiveras av att utveckla och förbättra verksamheten samt vill uppnå goda resultat tillsammans med kollegor. 

Stor vikt kommer att läggas vid din personlighet.


Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta avdelningschef Patrik Magnusson, 0733-37 58 91, patrik.magnusson@peab.se.

 

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss? Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-06-12

Publicerad den

23-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Helsingborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Helsingborg | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)