Inaktiv platsannons

Träarbetare Norra Dalarna i Mora

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Träarbetare Norra Dalarna

Sökes till Mora

Träarbetare Norra Dalarna

Vi på Peab satsar för fullt och söker nu lösningsfokuserade och metodisk träarbetare som vill vara med och bidra till våra projekt i Norra Dalarna.  Vi har just nu behov i våra projekt i Malung, Vansbro och Sälen.  Hos oss arbetar du tillsammans med engagerade och skickliga kollegor och har goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Välkommen till oss!

Dina arbetsuppgifter

I den här rollen kommer du att arbeta med såväl om- och tillbyggnation som nyproduktion. Du rapporterar till platschefen. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att utföra varierande uppgifter inom snickeri. Vi söker både lärlingar och erfarna snickare.

Om dig

Vi vill att du:

- har relevant yrkesutbildning

- förstår och behärskar det svenska språket i tal och skrift

- har B-körkort samt tillgång till bil

Rollen som träarbetare kräver att du är lösningsfokuserad och metodisk i ditt arbete. Du är en noggrann person som sätter kvalitet före kvantitet. Vidare är du en engagerad person som driver på för att föra det dagliga arbetet framåt. Du ställer höga krav på kvaliteten i allt du gör. På Peab är vi stolta över den individanpassade utveckling som vi kan erbjuda våra medarbetare och du har goda möjligheter att göra karriär hos oss. I övrigt är det meriterande om du har erfarenhet från liknande arbete.

Ansökan och övrig information

Klicka på "Sök tjänsten" nedan för att komma till vårt rekryteringssystem och söka jobbet som träarbetare hos oss. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 6 juni. Vid frågor är du välkommen att kontakta Annika Lindskog via e-post:  eller tel 073-333 93 38.

. Omfattning: heltid

Sista ansökningsdag 2022-06-06

Publicerad den

25-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Mora
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Mora | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)