Inaktiv platsannons

Fordonstekniker i Helsingborg

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Fordonstekniker

Sökes till Helsingborg

Då Peab Drift och Underhåll i Helsingborg växer, söker vi en fordonstekniker som kan förstärka vårt verkstadsteam ytterligare.

Om rollen 
I arbetet får du möjlighet att arbeta med felsökning, motorservice, underhåll samt reparationsarbeten på olika slags motorfordon som exempelvis personbilar, transportbilar, gräsklippare och traktorer. B-körkort är ett krav.
Det är en heltidsanställning med placering i Helsingborg.

Din profil 
Du har en fordonsteknisk utbildning och ett par års erfarenhet som fordonstekniker, samt kunskap och utbildning inom modern teknik. Du är praktiskt lagd, noggrann, ansvarstagande och trivs med att jobba i en självständig roll men du är samtidigt en självklar lagspelare.  
Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska och engelska då detta krävs för att exempelvis kunna läsa manualer samt hjälpa kunder med felsökning. Är du dessutom en glad och social person så kommer du att passa in mycket bra hos oss.



Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår verkstadschef Vedran Andrijevic på 0733 372441.


Vi tillämpar provanställning 6 månader.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss? Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-06-12

Publicerad den

28-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Helsingborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Helsingborg | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)