Inaktiv platsannons

Fibertekniker i Uddevalla

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Fibertekniker

Sökes till Uddevalla

Vi på Peab Anläggning i Väst växer och söker nu fler serviceinriktade och initiativtagande fibertekniker som vill vara med och bidra till våra projekt. Hos oss arbetar du tillsammans med engagerade och skickliga kollegor och har goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Bor du dessutom i Trestadsområdet med omnejd tycker vi att du ska söka tjänsten! Välkommen till oss!

 

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av

Arbete med fibersvetsning i både stam och accessnät, kundinstallationer, fiberblåsning, dokumentation, OTDR-mätning samt förläggning av fiber i mark och luft.

Du rapporterar till platschef/projektör och arbetar dagtid men enstaka nattarbeten kan förekomma. Du utgår hemifrån och erhåller en företagsbil. I och med fibergruppens stora verksamhetsområde förekommer arbete på annan ort med övernattning.

 

I jobbet ingår även att

  • läsa ritningar
  • lägga fiberkablar
  • felsökning inklusive reparationer av befintliga anläggningar
  • utföra projekteringar hos kund

 

Vi söker dig som

Är en ansvarsfull och självständig person, är lugn och trevlig i ditt bemötande med kunder och ser till att de blir nöjda med vår service.

Du har lätt för att tänka kreativt och hitta lösningar på problem. Arbetet kräver vidare att du är en initiativtagande person med ett högt kvalitetstänk och som strävar efter att leverera i alla led.

 

Vidare vill vi att du

  • har minst två års erfarenhet av arbete som mark- och anläggningsarbetare och/eller fiberskarvning
  • har relevant utbildning inom området
  • har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • trivs med att arbeta utomhus året runt
  • har B-körkort

 

I övrigt är det meriterande om du har erfarenhet från liknande arbete, har utbildning i Arbete på väg, Heta arbeten eller terminering fiber. Är du dessutom certifierad fibertekniker via INCERT är det mycket meriterande!

 

Ansökan och övrig information

Klicka på "Sök tjänsten" nedan för att komma till vårt rekryteringssystem och söka jobbet som fibertekniker hos oss. Urvalsprocessen kommer starta efter sista ansökningsdag.  Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

 

Vid frågor som rör tjänsten kan du kontakta projektchef Tommy Helgesson på mail: . Vid frågor gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Sanna Klingström på mail: .

 

Tillträde: enligt överenskommelse

Omfattning: heltid

Vi tillämpar sex månaders provanställning

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-06-10

Publicerad den

21-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uddevalla
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Uddevalla | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)