Inaktiv platsannons

Installationssamordnare Norra Norrland i Umeå

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Installationssamordnare Norra Norrland

Sökes till Umeå, Skellefteå

Norra Norrland är en otroligt expansiv marknad, med stora satsningar inom olika sektorer. För att ytterligare stärka våra stora projekt söker vi nu en installationssamordnare till Västerbotten, där projekteringsledning kan komma att utgöra en del av tjänsten.

Peab jobbar med alla typer av projekt; industrier, bostäder och lokaler, både kommersiella och offentliga. Därför kan vi erbjuda dig ett omväxlande arbete med stor frihet att styra din arbetsdag. Du får möjlighet att arbeta både självständigt och teambaserat, i en trygg organisation med processer och verktyg på plats.

I den här rollen kommer du att få bredda din kompetens till att omfatta hela spannet av installationsteknik, både genom utbildning och nätverkande med kompetenta kollegor. Vi har stor samlad kompetens och stödfunktioner som säkerställer en god arbetssituation ur alla aspekter.


Om dig

Vi söker dig som har teknisk examen inom någon gren av installationsteknik, El, VVS eller rör, på minst gymnasial nivå. Du har flera års erfarenhet från konsult och/eller installationsbranschen, gärna som uppdragsledare ute på projekt.  Erfarenhet från projekteringsledning är meriterande.

För att passa i rollen är du självständig och engagerad, med ett strukturerat arbetssätt. Du bör ha god förmåga att kommunicera och samarbeta med olika människor, såväl kunder som de olika kompetenser som ingår i projekten. Det är också viktigt för oss att du delar våra kärnvärden; jordnära, utvecklande, personlig och pålitlig. Det är dessa värderingar som genomsyrar hur vi arbetar tillsammans i Peab.

Om tjänsten

Peab är Sveriges största bygg- och anläggningsföretag, men också Nordens samhällsbyggare, med verksamhet i Norge, Danmark och Finland. Med över 200 olika yrkesroller, kan vi erbjuda dig utvecklingsmöjligheter och karriärvägar som sträcker sig längre än många andra.

Som installationssamordnare kommer du in tidigt i projekten och har därmed stora möjligheter att påverka projektens förutsättningar från start. Du arbetar brett med överblick och ansvar för tekniska installationer under hela byggprocessen, fram till slutbesiktning. Projekteringsledning kan komma att ingå i tjänsten.

Det mesta av arbetet kommer att vara förlagt till projekt i Umeå och Skellefteå med omnejd, men vi strävar efter att använda digital teknik för möten som inte kräver fysisk närvaro.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-08-31

Publicerad den

25-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Umeå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Umeå | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)