Inaktiv platsannons

Inköpschef i Malmö

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Inköpschef

Sökes till Malmö

Nu söker vi en inköpschef till Peab, region Bygg Syd. Du kommer att spela en viktig roll i vår verksamhet och tillsammans ska vi fortsätta driva och utveckla vår verksamhet framåt. 


Vi är cirka 300 medarbetare och driver många intressanta byggprojekt i Skåne och Blekinge. Uppdragen varierar mellan nyproduktion, renovering samt om- och tillbyggnad. Placeringsort är företrädelsevis Malmö, alternativt Helsingborg. 


Om tjänsten
Som inköpschef hos oss har du övergripande ansvar för utveckling, styrning och uppföljning av inköpsarbetet inom regionen och du medverkar i utvecklingen av inköpsarbetet för affärsområdet. Du ingår i regionens ledningsgrupp, inköpsgrupp och rapporterar till regionchefen. 


Därutöver är du chef för cirka 10 inköpare i regionen som du utvecklar och stöttar i deras dagliga arbete samt tillser att vi arbetar enligt företagets uppsatta rutiner.


Kravprofil
Du har en civil- eller högskoleingenjörsutbildning, alternativt en kvalificerad inköpsutbildning på högskolenivå eller från yrkeshögskola. Vidare ser vi gärna att du har byggjuridisk och inköpsteknisk kompetens, samt några års erfarenhet från inköpsarbete, även internationella inköp. Det är meriterande med erfarenhet av inköpsarbete från byggbranschen.


Du har god handlingsförmåga, goda ledaregenskaper och kan delegera ansvar. Är affärsmässig och målinriktad i ditt agerande, kommunikativ och social och tycker om de administrativa delarna av arbetet.Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Olle Olsson, regionchef Bygg i region Syd, 0733 374390, olle.olsson@peab.se.

I våra rekryteringsprocesser tillämpar vi bakgrundskontroller bland våra slutkandidater. 

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.


Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss? Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-06-13

Publicerad den

25-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)