Inaktiv platsannons

Platschef i Trollhättan

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Platschef

Sökes till Trollhättan

Är du en driven lagspelare med sinne för affärer? Har du erfarenhet av och trivs med att leda andra? Vill du ingå i en organisation som präglas av engagemang, laganda och gemenskap? Vi är på jakt efter en platschef till vår anläggningsverksamhet i Trestad. Läs vidare om du tycker det låter intressant...

Rollen hos oss

Som platschef ansvarar du för projektens planering, genomförande, ekonomi, personal och kvalitet. Som platschef inom anläggning har du ansvar för olika typer av Mark- och Anläggningsprojekt. Du tillsammans med övriga kollegor i projektet arbetar tillsammans med leverantörer och underentreprenörer för att nå uppsatta mål, där stort fokus ligger på effektivitet och ekonomisk uppföljning för att uppnå goda resultat och nöjda kunder. Som chef har du ett stort ansvar för arbetsmiljön, där du skapar förutsättningar för att arbetet bedrivs säkert och att det skapas en god laganda och gemenskap i arbetsgruppen.


Din profil

För att lyckas i den här rollen ser vi att du har jobbat inom anläggningsbranschen tidigare. Du tar gärna egna initiativ, ser vad som behöver göras och har en förmåga att prioritera och få med dig andra på tåget. Du är en god förebild och tar ansvar för att gruppens arbete drivs framåt. Du tycker både att det ekonomiska och affärsmässiga ansvaret är lika viktigt som de administrativa momenten och är skicklig på att skapa goda relationer, både inom och utanför organisationen.

Du är en trygg ledare och har alltid strävan att du och ditt team ska prestera och leverera goda resultat, samtidigt som ni håller en bra dialog och laganda. Dina tekniska kunskaper och yrkesskicklighet delar du gärna med dig av. Som individ visar du på gott omdöme, även under tidspress, och du följer upp de åtaganden som ligger på ditt bord. Som ledare är du rak och tydlig men du lyssnar också och är mottaglig för motparten. Du är en sann entreprenör och ekonomiskt intresserad!

Kvalifikationer:

  • Relevant högskole- eller YH-utbildning (inriktat mot anläggning) eller likvärdig kunskap från arbete i branschen
  • Minst 5 års erfarenhet av mark- och anläggningsarbete
  • Erfarenhet av en ledande position i byggbranschen
  • B-körkort

Praktisk Information 

Vi tar emot ansökningarna via vår HR-avdelning, du bifogar CV och personligt brev i denna ansökan. Är din profil det vi söker kommer du kallas till intervju. Vi tillämpar löpande urval. För frågor kring tjänsten

kontakta arbetschef Martin Stéen via epost martin.steen@peab.se För frågor kring rekryteringsprocessen kontakta Jennifer Bergman via epost jennifer.bergman@peab.se

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-08-15

Publicerad den

28-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Trollhättan
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Trollhättan | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)