Inaktiv platsannons

Sommarvikarierande chaufför sökes i Norrköping

Om tjänsten

Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

 

Pga sent avhopp av söker vi en sista vikarie till vårt kontor i Norrköping för semesterperioden 2022. 

Tjänsten är på 100% under och ersätter en av våra chaufförer som går på semester och innefattar att köra ut färdigpackade matlådor till privatpersoner och hemtjänster för de som har beviljats bistånd av kommunen. Där blir du verkligen Sodexos ansikte utåt till slutkund och en hög grad av servicekänsla är viktigt. Vi ger möjligheten till personer att de kan fortsätta bo kvar hemma i sin egen trygghet när inte alltid möjligheten finns att kunna laga egen mat. Du startar dagen vid vårat lager i Norrköping där du packar din bil och sedan kör enligt en inarbetad körtur med kunder. Upplärning sker tillsammans med rutinerad chaufför innan denne går på semester. 

Tjänsten startar med en upplärningsperiod antingen den 6/6 eller 7/6. 

Lön enligt gällande kollektivavtal. 
Arbetstiderna är 07:00 - 16:00. 
Visar du dig vara en duktig chaufför som har lätt för att lära dig kan det bli tal om arbete efter sommarperioden. 

För frågor kontakta Lars Enqvist, Samordnare Norrköping

Ansökning sker endast via ReachMee, ej via mail. Ansökningar via mail kommer inte att beaktas. 
Sista ansökningsdatum 30/5. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. 

 

Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom servicetjänster för livskvalitet, en grundläggande faktor för individers och organisationers förmåga att prestera. Sodexo har verksamhet i 55 länder och våra 412 000 medarbetare servar 100 miljoner människor varje dag. Sodexokoncernen utmärker sig för sitt oberoende och grundarfamiljens delägande, sin hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster, FM-tjänster och lösningar för medarbetarförmåner. Vi levererar kvalitativa och flexibla matupplevelser, skapar attraktiva och inkluderande arbetsplatser, hanterar och underhåller infrastruktur på ett säkert och miljövänligt sätt, erbjuder personligt anpassat stöd till patienter och studenter, samt skapar program som stärker engagemanget hos medarbetare. Ända sedan dag ett, har Sodexo fokuserat på den konkreta vardagen genom sina tjänster, för att bidra till en positiv ekonomisk, social och miljömässig inverkan över tid. För oss går tillväxt och socialt engagemang hand i hand. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag, för ett bättre liv för alla.

Länk till den här sidanhttps://se.sodexo.com/karriar/lediga-tjanster.html?rmpage=job&rmjob=5268&rmlang=SE

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Norrköping
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Norrköping | Restaurang | Deltidsjobb