Inaktiv platsannons

House Rigger i Göteborg

Om tjänsten

House Rigger

Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden.

Inom koncernen finns avdelningen Technics som ansvarar för den tekniska leveransen av ljud, ljus och bild samt all takhängning i anläggningen. Avdelningen är under utveckling och vi söker nu två Riggers.

Beskrivning av rollen  
Som House Rigger är din huvudsakliga arbetsuppgift att ansvara för och att hantera arbetsordrar. Planera och utföra rigging av takhängning, ljud, ljus, bild samt tillse att arbetet utförs på ett säkert sätt kopplat till rådande lagar och regler för arbetsmiljö är några av arbetsuppgifterna. 

Du kommer arbeta tätt tillsammans med övriga kollegor inom de producerande enheterna, med våra entreprenörer och underleverantörer samt arbetsledas av våra supervisors på Technics. 

Vem vi söker 
Vi söker dig med goda kunskaper och helst dokumenterad behörighet för riggning (Plasa NRC Level 2 eller motsvarande behörighet). Vi ser att du har minst tre års erfarenhet av branschen. Du har ett brinnande intresse och goda erfarenheter av ljussättning och programmering samt erfarenhet av ljud- och bildinstallation. Att du skriver och talar flytande engelska är en förutsättning för tjänsten. 

Vi ser det som meriterande om du har högskoleutbildning inom teknik eller annan relevant inriktning. Erfarenhet av Office 365 är ett plus. Lift- samt B-körkort kommer garanterat till användning i tjänsten. 

Som person är du service- och utvecklingsinriktad. Du kan planera, prioritera och arbeta självständigt samt i grupp. Vi ser även att du uppskattar att arbeta flexibla tider då det tidvis krävs i tjänsten. 

Vad vi erbjuder  
Vi erbjuder en arbetsplats full av möjligheter mitt i centrala Göteborg. Vår verksamhet präglas av olika typer av events, kongresser och mässor av såväl nationell som internationell karaktär. Du får många härliga kollegor vars kärnvärden är samarbete, engagemang och mod. 

Anställningen är en tillsvidare anställning på 100% med tillträde enligt överenskommet.

Frågor om tjänsten  

Publicerad den

21-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Restaurang | Heltidsjobb (förstajobb)