Inaktiv platsannons

Butikschef till The Body Shop i Sturegallerian i Stockholm

Om tjänsten

ARBETSBESKRIVNING:

Är du en person som drivs av att inspirera, påverka och få med dig andra? Är du en erfaren och resultatorienterad ledare som vill ta nästa steg i din karriär? Vill du vara med och bidra till vårt purpose “We fight for a fairer and a more beautiful world”. Då kanske du är den vi letar efter till vår lansering av ett nytt globalt butikskoncept ”Activist Makers workshop” och den första butiken i Norden som öppnas i Sturegallerian i Stockholm.

ROLLEN SOM BUTIKSCHEF

Som butikschef i vår Concept Store Activist Maker’s workshop i Sturegallerian är du med och skapar ett nytt koncept och driver en av The Body Shops front butiker. Butiken är inspirerad och uppbyggd som en hantverksstudio där kunden får en helt ny butiksupplevelse i en miljö som bjuder in till att utforska våra produkter. Du kommer att få vara med på en resa som tar The Body Shops historia in i framtiden. 


Du inspirerar våra kunder till att väcka sin egen inre aktivistsjäl och följa oss i vårt purpose. Du är en sann ambassadör som genom stort engagemang berättar om våra produkter och förmedlar hur de bidrar till något gott för vår omgivning, planet och människan, genom våra ingredienser och Community Fair Trade.


Dina främsta uppgifter är att utveckla dina medarbetare och skapa långsiktiga kundrelationer. Våra värderingar utgör hjärtat av verksamheten och som butikschef jobbar du aktivt med att införliva dessa i ditt dagliga arbete. Med en service i världsklass och genom att inspirera både medarbetare och kunder är du som butikschef drivande i att få butiken att blomstra. Hos oss erbjuds du en utvecklande roll med stort ansvar och framförallt en möjlighet att vara med och göra skillnad – inte bara för dina medarbetare och kunder utan också för vår planet! 

 

HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER

Som butikschef hos oss har du det övergripande ansvaret över butiken. Detta innebär bland annat:  

 • Möta våra kunder med personlig service och vara en förebild för ditt team i detta

 • Driva och förmedla våra kampanjer och vårt övergripande "purpose"

 • Ansvar över budget och personalkostnader

 • Schemaläggning och optimering av bemanningsplanering

 • Analysera butikens resultat samt efterföljande skapa kraftfulla handlingsplaner

 • Rekrytering av nya talanger till teamet samt introduktion och utveckling av dina medarbetare

 • Arbete med olika typer av externa samarbeten

 • Visual Merchandising och lagerhantering

 • Genomdriva event och kampanjer enligt givna riktlinjer

VI SÖKER DIG SOM

 • Är en ambassadör för vårt varumärke och delar våra värderingar

 • Är en driven säljare med naturlig fallenhet för affärsmannaskap och ledarskap

 • Har glimten i ögat, massor av positiv energi och din största tillgång är din personlighet

 • Har en god förmåga att nätverka och skapa relationer

 • Har gedigen erfarenhet av försäljning inom detaljhandeln i en ledande roll, med fördel som butikschef

 • Har en stark förståelse för siffror och nyckeltal samt goda kunskaper i såväl svenska som engelska

 • Gillar att arbeta med utmanande mål och strävar efter att ständig överträffa dessa med ditt team

 • Är lösningsfokuserad, effektiv och klarar att snabbt skifta mellan olika arbetsuppgifter samtidigt som man klarar att behålla fokus och struktur i arbetet

 • Makeup- och/eller hudvårdsutbildningar är starkt meriterande

VAD KAN VI ERBJUDA DIG

Hos oss blir du en del av ett team med härliga kollegor som brinner för det vi gör. Vi satsar på dig och din kompetens genom regelbundna utbildningar. Du har möjlighet till månadsbonus, friskvårdsbidrag och betalda timmar för volontärarbete. Givetvis följer vi Tjänstemannaavtalet DT.

Om du delar våra värderingar och vår passion att göra affärer på ett lite annorlunda sätt, ”Business as a force for good”, kan The Body Shop vara platsen för dig! 


ANSTÄLLNINGSFORM: Tillsvidareanställning, 6 månaders provanställnings tillämpas

OMFATTNING: Heltid, 40 h/vecka 

TILLTRÄDE: Omgående.

SISTA ANSÖKNINGSDAG: 1 juli 2022

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

PS. Skriv dina kontaktuppgifter i ditt CV och döp gärna dokumenten med ditt för- och efternamn, t.ex. "Förnamn Efternamn CV" och "Förnamn Efternamn personligt brev". Detta underlättar i vår urvalsprocess, tack på förhand

The Body Shop är en arbetsgivare som står för lika möjligheter för alla. Vi uppmuntrar ansökningar från kvalificerade och kompetenta sökande oavsett ålder, kön, etnicitet, religion, sexuell läggning och funktionsvariationer.

Vi lägger större vikt vid dina personliga egenskaper än ditt yttre. Därför ser vi gärna ansökningar utan foto.

____________________________________________________________________________________________

Om The Body Shop

The Body Shop är ett globalt varumärke och certifierat B Corp™ som grundades av Anita Roddick i engelska Brighton 1976. Anita banade vägen för filosofin att företagande kan vara en god kraft i världen, vilket fortfarande är varumärkets drivkraft. The Body Shop tillhandahåller etiska och hållbara produkter med ingredienser av naturligt ursprung för kroppsvård, hudvård, hårvård och makeup. I dag finns över 3 000 The Body Shop-butiker i över 70 länder.

The Body Shop ingår tillsammans med Natura, Aesop och Avon i Natura &Co – en värderingsdriven, global kosmetikagrupp med det gemensamma målet att skapa en positiv ekonomisk, social och miljömässig påverkan.

2020 utnämndes The Body Shop för andra året i rad till Sveriges mest hållbara skönhetsvarumärke enligt Sustainable Brand Index™, Europas största varumärkesundersökning om hållbarhet.

Forever Against Animal Testing

The Body Shop och Cruelty Free Internationals djurrättskampanj Forever Against Animal Testing blev världens största namnsinsamling med över 8,3 miljoner underskrifter för ett globalt förbud mot kosmetikatester på djur. 

Namninsamlingen lämnades in till FN-organet Global Compact i oktober 2018 för att bidra till hållbarhetsmål 12 (SDG 12) – Hållbar Konsumtion och Produktion. Målet är att inom en snar framtid säkerställa ett globalt förbud som omfattar de länder som idag saknar lagstiftning mot djurförsök på kosmetiska produkter och ingredienser.

Publicerad den

27-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel, Skönhet / Hälsa
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej