Inaktiv platsannons

Passformsmodell sökes till Åhléns huvudkontor i Stockholm

Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön och är idag ett av Sveriges starkaste varumärken, med 48 varuhus i Sverige och e-handel via åhlens.se. Varuhuset Åhléns är en marknadsplats som erbjuder en smart mix av prisvärda produkter på ett inspirerande, enkelt och lättillgängligt sätt. Åhléns omsätter 4,3 miljarder och varje år tar våra ca 3 000 skickliga medarbetare emot 60 miljoner besök. Åhléns Outlet och Designtorget är dotterbolag. Åhléns är en del av detaljhandelskoncernen Axel Johnson AB.

Om tjänsten

  • Ansök senast: 29 oktober 2022
  • Stockholm
Arbetsuppgifter

Vi söker kontinuerligt efter passformsmodeller för att prova av Åhléns egna dammärken, kläder och underkläder och vi söker vi dig som är storlek 38. Du ska kunna vara tillgänglig under kontorstid ca. 2-3 timmar per tillfälle, att föredra är tisdag och onsdag förmiddag.

Ersättning 300 kr/h.

Att vara passformsmodell innebär att prova nya plagg tillsammans med vårt team av mönsterkonstruktörer, inköpare och designers och aktivt delta för att få fram den bästa passformen till våra nya kollektioner.

Vi söker dig med följande mått:

  • Längd: mellan 166-172 cm
  • Bystvidd, där måttet är som störst : 88cm
  • Midjevidd, där måttet är som minst : 70-72cm
  • Stussvidd, där måttet är som störst : 96cm
  • BH-storlek: 75B

Arbetsplatsen är Åhlénsgruppens huvudkontor, Dalagatan 100, Odenplan.

Din ansökan

Skicka din ansökan så snart som möjligt med dina kroppsmått och gärna helkroppsbild. Intervjuer/avmätning sker löpande. Har du några frågor är du välkommen att kontakta .

Vi välkomnar alla och värdesätter mångfald; våra medarbetare är alla unika och vi behandlar var och en som individer. Vi är engagerade, ger allt på jobbet och värdesätter att ha balans i livet. Med det hälsar vi dig välkommen till Åhléns!

Publicerad den

07-11-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis