Inaktiv platsannons

Farmaceut med möjlighet till Lageransvarig i Eskilstuna

Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Sara berättar: Välkommen till vårt fina Apotek i Hjärtat av Mälarsjukhuset... För mig som chef, är det viktigt att vi har högt i tak och att vi utvecklas tillsammans på apoteket. Vi delar...

Om tjänsten

Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Sara berättar:

Välkommen till vårt fina Apotek i Hjärtat av Mälarsjukhuset Eskilstuna

För mig som chef, är det viktigt att vi har högt i tak och att vi utvecklas tillsammans på apoteket. Vi delar med oss av våra erfarenheter och lär av varandra. Hos oss tar vi alla ansvar för vårt apotek och hjälps åt med de uppgifter som behöver göras.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmaceut. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Såhär jobbar en varuansvarig farmaceut på Hjärtat!

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

I rollen som varuansvarig på Hjärtat ansvarar du för att lagerhållningen är optimal och att lagerkonomi och rutiner följer uppsatta mål. Du ansvarar för att den dagliga varuhanteringen följer Hjärtats rutiner och ser till att hålla ett optimalt lager per månad. När behov uppstår utbildar du dina kollegor i de rutiner som rör varuhantering.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du!

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat?  

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. 

 

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att jobba på Hjärtat? Lyssna gärna på vår !  

 

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Publicerad den

24-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Eskilstuna
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Eskilstuna | Heltidsjobb (förstajobb)