Inaktiv platsannons

Farmaceut till Apotek Hjärtat Norrtälje Flygfältet

Om tjänsten

Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Ermal berättar:

Välkommen till vårt fina Apotek Hjärtat i Roslagen, vi söker en kollega till vårt gäng!

Apoteket har ett mycket bra läge med många kunder. Vi har olika kundkategorier med olika behov, alltifrån barnfamiljer till pensionärer och djurägare och stamkunder. Våra öppettider är 9,00-19,00 vardagar och 9,00-16,00 lördagar och 10-16,00 söndagar.

Vårt apotek kännetecknas av att vi är ett fantastiskt gäng som jobbar ihop, där vi delar med oss av glädje och kunskap mellan varandra. Kunderna som besöker oss trivs med oss och är glada efter sitt besök.

För mig är viktigt att vi har ett bra samarbete på vår arbetsplats och med de andra apoteken i Norrtälje, att vi ställer upp för varandra och vi gör vårt bäst för kunderna. Du jobbar enkelt, hittar smarta lösningar och är engagerad.

 

Tjänsten är tillsvidareanställning som farmaceut. Tjänsten är för heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

  Såhär jobbar en farmaceut på Hjärtat!

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den kunniga och kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtat apotek arbetssätt, vårt arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar: Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du!

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att jobba på Hjärtat? Lyssna gärna på vår !

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Publicerad den

21-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Norrtälje
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Norrtälje | Heltidsjobb (förstajobb)