Inaktiv platsannons

Farmaceut till mysiga BagarmossenVälkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Om tjänsten

Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Golmaryam Zamani berättar:

Välkommen till vårt fina Apotek i Bagarmossen, ett litet förortscentrum ca 15 min med tunnelbana från Stockholms city.

Vi söker en farmaceut som brinner för kundmötet och att hjälpa människor. Vår ambition är att överträffa kundens förväntningar och erbjuda service utöver det vanliga. Det finns möjlighet till utökade ansvarsområden utifrån intresse och behov. För mig som chef, är det viktigt att alla medarbetare bidrar till att skapa en bra arbetsgrupp, är flexibla och vill utvecklas i sitt arbete. Apoteket har öppet måndag-fredag 9.00-18.30 och på lördagar 10-15.

Våra kunder är till stor del stamkunder, men området växer och det flyttar in nya invånare i nybyggda områden, så mångfalden är stor.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmaceut. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse. Sök gärna även om du inte är intresserad av rollen som farmaciansvarig.

Såhär jobbar en farmaciansvarig farmaceut på Hjärtat!

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

I din roll som farmaciansvarig på Hjärtat så coachar du dina kollegor så att rådgivning, försäljning och effektivitet på apoteket ständigt förbättras i nära samarbete med säljansvarige på apoteket. Som farmaciansvarig ansvarar du för kompetensutveckling inom farmaci på din arbetsplats. Du ansvarar för eller stöttar apotekschefen i kontakterna med lokal sjukvård, och är en god förebild i kundmötet samt tillvaratar och sprider vardagskunskap i syfte att förbättra kvalitet, kundupplevelsen och öka försäljningen.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du!

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att jobba på Hjärtat? Lyssna gärna på vår !

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Publicerad den

28-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Bagarmossen
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Bagarmossen | Heltidsjobb (förstajobb)