Inaktiv platsannons

Nätverkskonsult i Örebro

Om tjänsten

Trivs du med eget ansvar och har jobbat med lösningar från Cisco, Aruba och/eller Fortinet? Tycker du om att agera expert och att hjälpa organisationer? Då har du hittat rätt! Just nu söker vi på Atea Örebro dig som vill arbeta som konsult med fokus på nätverk och kommunikation. Atea är en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som vill mer, tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.


Din roll i laget
Du kommer att tillhöra vårt Hybrid Platforms team där vi arbetar primärt med datacenter och kommunikation med allt inom traditionell infrastruktur och framtidens lösningar. I rollen kommer du att arbeta med både stora och små kunder inom offentlig och privat sektor men även bidra internt med tjänsteutveckling inom området. Hos våra kunder kommer du att vara med och planera och genomföra olika implementationsprojekt samt hjälpa dem att se hur deras kommunikationslösningar på bästa sätt kan moderniseras, förbättras och effektiviseras. Många av våra kunder är inne i sin resa mot molnet och en allt mer hybrid vardag där du kommer spela en viktig roll i att proaktivt kunna identifiera och driva initiativ med syfte för att utveckla våra kunders befintliga tjänster och lösningar.

I rollen kommer du att vara involverad i hela kedjan från analys till design, implementation, livscykelhantering, förvaltning till support på både nya kunder och på våra existerande avtalskunder och driftskunder. Vi är flexibla och föreslår alltid tillsammans med kund den bästa lösningen utifrån möjligheterna som kan innebära arbete ute på plats hos kund eller distansarbete mot kund från kontoret eller hemmet. Hos oss erbjuds du en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.


Vad söker vi hos dig?
Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Vi ser att du trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp och att du har en förmåga att ta och agera utifrån eget initiativ. Du tar ansvar för dina uppgifter, strukturerar ditt arbete självständigt och driver vidare processer. Med din analytiska förmåga kan du bryta ner problem och se sammanhang, analysera och prioritera rätt frågor.

För att lyckas i tjänsten som nätverkskonsult behöver du ha följande kompetens:
•    Arbetat minst 3-4 år med Cisco, Aruba och/eller Fortinet inom routing/switching/trådlöst/firewalls
•    Kunskap om CheckPoint eller Palo Alto är meriterande
•    Behärska svenska och engelska i tal och skrift
•    B-körkort


Vårt erbjudande till dig
Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

På Atea har vi möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen. 


Varmt välkommen med din ansökan!
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mikael Stenman, konsultchef, via  

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Vi ser fram emot att höra från dig!

#LI-HYBRID
 

 

Publicerad den

15-11-2022

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örebro
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Örebro | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis