Inaktiv platsannons

Glad matdemonstratör i butik - Piteå i Piteå, Skellefteå

Brand Impact hjälper varje dag välkända varumärken att lansera sina produkter runt om i landet i form av inspirerande butiksaktiviteter och event. Vi är det självklara valet för dig som söker ett omväxlande och flexibelt extrajobb.

Om tjänsten

Om oss

Brand Impact är Sveriges mest anlitade företag inom matupplevelser, med några av världens största varumärken i portföljen. Vi genomför produktdemonstrationer i butik där fokus är att prata om en produkt och bjuda på ett smakprov.

Om tjänsten

Vi söker nu en Produktambassadör i Skellefteå som älskar att prata med folk och tillaga ett recept varje vecka. Du kommer varje Fredag jobba i butikens demokök. Där tillagar du veckans recept och bjuder kunderna på varsitt smakprov.

Arbetstiderna är mellan kl 11-19.

Du får rätt utbildning av oss, och vi har många olika typer av demouppdrag.

Om dig

Vi söker dig som är Skellefteås glädjespridare, är duktig på att jobba självständigt, tycker att det är kul med mat och dessutom är duktig på att berätta om det du lagar till.

Viktigt att du behärskar det svenska språket då arbetet går ut på att interagera med konsumenter.

Tveka inte - sök till roligaste jobbet - kanske är det du som får chansen att sprida ännu mera glädje i finaste Skellefteå :)

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Brand Impact

Brand Impact är Sveriges ledande retailbyrå inom Brand Experience mot FMCG och konsumentvaror. Vi arbetar med några av världens största varumärken kring deras Brand Experience, produktlanseringar och kampanjer i alla kanaler. Vi sitter i ljusa och moderna lokaler i Årsta, ett stenkast från city samt att vi runt om i landet har ca 1500 duktiga ambassadörer. Brand Impact är del av SSI – världens största producent av Brand Experience med över 90 000 anställda i över 30 länder.

Publicerad den

25-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Piteå, Skellefteå
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej