Inaktiv platsannons

Vikarierande Butikssäljare 30 timmar/vecka - Coop Munkfors

Om tjänsten

Coop Munkfors söker en butikssäljare 30tim/veckan. Tjänsten är en vikariat med start enligt överenskommelse.

Vi söker dig som är social, kreativ och noggrann och som gärna kommer med förslag och idéer samt har lätt för att arbeta i team. Du drivs av utmaningar, ser möjligheter och har en vilja att hela tiden utveckla och effektivisera såväl verksamheten som dig själv. Vi ser gärna att du har erfarenhet från butik och livsmedel.

Som butikssäljare hos oss är det viktigt att du gillar att arbeta i ett högt tempo och kan hantera stressiga situationer. Tjänsten innebär ett frukt och grönt ansvar. Vi värdesätter att du liksom vi är flexibel och serviceinriktad med stort engagemang i arbetet. Du ska dela Coop Värmlands värderingar.

Din roll som butikssäljare är en viktig del i butikens drift och därför söker vi dig som ser till att kunderna får branschens bästa kundbemötande och att butiken håller högsta kvalité ända fram till stängning. Det är viktigt att du är duktig på att prioritera, tar initiativ och har en bra problemlösningsförmåga.

Som butikssäljare arbetar du med alla vanliga förekommande arbetsuppgifter i butiken, som t ex kassa och varuplock. I tjänsten ingår såväl kvälls- som helgarbete.

Tjänsten är en vikariat med en sysselsättningsgrad på 30 tim/veckan. Tillträde enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag 19 juni

Kontaktperson: Anna Gräsberg tel 010-4109401

Publicerad den

23-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Munkfors
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Munkfors | Detaljhandel | Deltidsjobb