Inaktiv platsannons

Extrapersonal Online/Kolonial - Coop Sisjön i Askim

Om tjänsten

Stora Coop Sisjön söker nu flera medarbetare som vill bli en del av vår online verksamhet. Du kommer framförallt att jobba med plock/packning för vår e-handel.

Vi söker dig som är ansvarstagande, effektiv och noggrann. Noggrannhet är en av det viktigaste kompetenserna för att våra online-kunder ska bli nöjda med sina leveranser med fräscha och noga utvalda produkter.

Som person är du kreativ och kommer gärna med förslag och idéer och har lätt för att arbeta i team. Du är snabb, flexibel och drivs av utmaningar. Du ser möjligheter och har viljan att hela tiden utveckla och effektivisera såväl verksamheten som dig själv. Vidare gillar du att arbeta i ett högt tempo och känner dig trygg i att hantera stressiga situationer.

Dina arbetsuppgifter kan komma att variera över tid och innehålla alla typer av arbetsuppgifter som förekommer i butik. Ditt huvudsakliga fokus kommer dock att ligga på Onlinehandeln och Kolonialavdelningen.

Tidigare erfarenhet från livsmedelsbutik är meriterande men inget krav.

Tjänsterna är alla behovsanställningar och med önskat tillträde så snart som möjligt. Tiderna varierar och kan komma att innebära arbete både dagtid och kväll/helg. För onlinehandeln är det dock främst 06.00-15.00 må-lör som förekommer, vilket gör att tjänsterna är svårkombinerade med t.ex. ordinarie skolgång. Urval sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Publicerad den

23-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Askim
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Askim | Detaljhandel | Deltidsjobb