Inaktiv platsannons

Säljledare - Intersport Huvudkontor i Göteborg

Om tjänsten

Nu söker vi en Säljledare!

På Intersport arbetar vi tillsammans som ett team där våra medarbetares engagemang och passion är avgörande för att vi ska nå hela vägen. Tillsammans skapar vi köpupplevelser i världsklass och inspirerar till ett hållbarare liv! Älskar du att arbeta med försäljning och brinner för att optimera och tydliggöra processer?

Då kanske du är vår nästa säljledare!

Vad innebär rollen?

Säljledar-rollen ingår i försäljningsorganisationen som har ett övergripande ansvar att driva försäljning och koordinera så att sortimentet är synkroniserat, paketerat och överlämnat mot övriga avdelningar. I rollen arbetar du tätt tillsammans med sortiment, försäljning och marknad och är länken mellan avdelningarna. 

Du arbetar som ett team tillsammans med befintling säljledare där ni ansvarar för olika kategorier och säkerställer uttaget av dessa hela vägen från inköp till försäljning! Målet är att skapa fantastiska förutsättningar för våra kollegor i butik att maximera möjligheterna till ökad försäljning och en köpupplevelse i värdlsklass för våra kunder.

Vi söker en person som arbetat inom retail under flera år. Någon som brinner för kommunikation, samarbete och att utvecklas. Du kommer vara navet i vår organisation där du säkerställer att butik och e-handeln står rustade inför varje ny säsong och inför löpande kampanjer. 

Vem är du? 

I grunden tror vi att du har flerårig erfarenhet av arbete inom försäljning och inköp, gärna mot såväl digital som fysisk handel.  Du har arbetat som projektledare, ledare eller inom liknanade koordinerande roll och känner dig bekväm att vara spindeln i nätet.

För att lyckas i rollen behöver du ha god förmåga att planera och kunna jobba i en miljö med korta deadlines samt vara trygg med att arbeta både självständigt och i team på ett effektivt sätt. Som person är du noggrann och strukturerad, 

Hur söker du tjänsten?

Tjänsten, med start 17 aug 2022, är en tillsvidareanställning med tillämpad provanställning där du sitter tillsammans med vårt salessupport team på huvudkontoret i Mölndal, Göteborg. På kontoret är vi ca 100 härliga kollegor i fantastiska fabrikslokaler med karaktär.

Vill du bli en av oss? Ansök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande. 

I din ansökan ber vi dig inkludera CV och personligt brev.

Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn profil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig ledare Nathalie Rahm, 0733-818431, nathalie.rahm@intersport.se

Välkommen med din ansökan!

 Sverige AB är licenstagare och aktieägare i Intersport International Corporation som är världens största sportkedja med 5 500 butiker i 44 länder. 2018 omsattes över 11,5 miljarder euro globalt. INTERSPORT samarbetar med över 1200 föreningar inom bl.a. fotboll, hockey och friidrott och uppmuntrar till så mycket sport och gemenskap som möjligt.

INTERSPORT bildades 1968 är ett av Sveriges mest kända varumärken med ca 100 butiker i Sverige. Sedan 2014 ingår även  i INTERSPORT-koncernen med 8 butiker över landet. INTERSPORT är den ledande omnikanal återförsäljaren inom sport genom en köpupplevelse oavsett om den startar digitalt eller i butiken.

Publicerad den

23-04-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Detaljhandel | Deltidsjobb