Inaktiv platsannons

Marketing & Sales Coordinator i Hindås

Vår breda verksamhet gör att vi kan erbjuda livslånga karriärmöjligheter med olika inriktning inom varierande branscher, länder, företag och specialistområden. På Lantmännen slutar du aldrig lära dig nya saker.

Om tjänsten

 • Ansök senast: 26 juni 2022
 • Hindås
Arbetsuppgifter

Är du i början av din karriär och älskar att producera och koordinera marknadsmaterial och aktiviteter? Brinner du för att skapa material som väcker uppmärksamhet och vill utmanas i ett globalt bolag med flera varumärken? Lantmännen Aspen är en världsledande tillverkare av miljöanpassade specialbränslen för små motorer som är snällare för både människa, maskin och miljö, och vi söker nu en Marketing & Sales Coordinator som vill vara med på vår fortsatta tillväxtresa.

Det här kommer du att göra

Som Marketing & Sales Coordinator kommer du ansvara för att producera, samordna och koordinera material för aktiviteter och projekt inom marknads- och säljavdelningen på Aspen. Dina arbetsuppgifter kommer att variera i allt ifrån att producera material för våra distributörer, filma och redigera marknadsmaterial eller förbereda hur våra montrar på en mässa ska se ut till att designa en etikett för en ny produkt eller ta fram årets julkort.

Aspen Group är ett globalt bolag med verksamhet i främst Sverige, Frankrike, Tyskland, England och USA och rollen innebär en hel del kontakt med såväl interna som externa stakeholders. Aspen består idag av fyra olika varumärken och du kommer att ansvara för att marknadsmaterial för dessa både är uppdaterat samt förmedlat till våra respektive verksamheter. Vidare kommer du att stötta våra globala marknader med att implementera, aktivera och följa upp marknads- och säljrelaterat material. Rollen som Marketing & Sales Coordinator är ny på Aspen och här finns möjligheten att vara med och påverka vår grafiska profil och utveckling framåt.

Tjänsten är placerad i Hindås strax utanför Göteborg och du blir en del av vårt globala marknadsteam och rapportera till Marknadschef Aspen Group. Resor i tjänsten kan förekomma.

Kvalifikationer

Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

 • Erfarenhet från att producera text och bild, antingen från att ha arbetat något år med liknande arbetsuppgifter alternativt att du arbetat vid sidan av dina studier.
 • Mycket goda kunskaper i program som Power Point, InDesign, Photoshop, Movavi(eller liknande) och Illustrator.
 • En akademisk utbildning inom kommunikation, marknadsföring eller likvärdigt.
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift.
 • Meriterande: Kunskaper i Franska och/eller Tyska.

Du är:

 • Kreativ och innovativ där du kommer med egna initiativ och förslag på lösningar.
 • Relationsskapande och skapar framgångsrika samarbeten då arbetet medför många kontakter internt och externt.
 • Välorganiserad och strukturerad med en god förmåga att prioritera i ditt arbete.
 • Flexibel med god förmåga att anpassa både budskap och arbetssätt gentemot varierade varumärken.

Du delar Lantmännens värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och löftet om att ta ansvar från jord till bord.

Vad vi erbjuder dig

Lantmännen är en stor internationell koncern och vi har en unik bredd i vår verksamhet. Detta innebär att vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter med varierande inriktning för såväl specialister som generalister inom olika bolag och branscher i fler än 20 länder. Vi arbetar aktivt med intern rörlighet och vill bidra till att medarbetare utvecklas och känner engagemang varje dag. Growing together from field to fork!

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Ansök redan idag, men senast den 26/6 då vi arbetar löpande med de ansökningar som kommer in och därmed kan ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängts ned. I rekryteringsprocessen ingår både tester, intervjuer och som slutkandidat kommer det att genomföras en bakgrundskontroll via vår leverantör ToFindOut. Tester och telefonintervjuer kommer att genomföras löpande under ansökningsperioden och den första djupintervjun för de kandidater som går vidare kommer att genomföras via Teams. Vi planerar att genomföra de första djupintervjuerna strax efter att annonsen stängt ned med reservation för att det kan bli aktuellt tidigare än så.

Om du har några frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Lisette Lind, Talent Acquisition Specialist på

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi har riktigt bra förmåner
 • Amazing colleagues

 • Business in mind & people at heart

 • A unique business range

 • Heading for the future

Publicerad den

21-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Hindås
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Lantbruk
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Hindås | Lantbruk | Deltidsjobb