Inaktiv platsannons

Operativ Verksamhetsutvecklare till MTR! i Stockholm

... MTR är Stockholms tredje största privata arbetsgivare med över 5500 anställda och är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik.MTR Pendeltågen siktar på

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

MTR är Stockholms tredje största privata arbetsgivare med över 5500 anställda och är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik.
MTR Pendeltågen siktar på att bli ett pendeltåg i världsklass där både medarbetare och resenärer ser MTR Pendeltågen som det självklara valet. Vi söker dig som vill vara med på resan och utveckla hållbara samhällen.

Som operativ verksamhetsutvecklare har du en central roll i MTR Pendeltågens driftledningscentral. Du kommer vara en del av ett team med 6 kollegor inom verksamhetsutveckling som gemensamt driver förbättringsarbeten över hela bolaget. Din roll är att bland annat att stötta chefen för driftledningscentralen med att kontinuerligt förbättra kvaliteten, genom att följa upp, analysera, utmana och utveckla såväl nya som befintliga processer och metoder.

Dina huvudsakliga uppgifter är att:
Bidra och supportera chefen för driftledningscentralen genom analys, beslutsunderlag, rapporter och uppföljning
Stötta driftledningscentralen i störningar med analys och åtgärdsförslag
Dialog med Trafikverket om orsaker till förseningar och upprättning av felaktiga orsaksanalyser
Uppföljning och kvalitetsgranskning av rapportering från operativ personal
Dagliga uppföljning av förseningar och inställelser, med snabb återkoppling på potentiella förbättringar

"I den här rollen blir du del av ett fantastiskt team av analytiska & drivna kollegor, som stöttar och inspirerar varandra. Jag som ledare tror på att delegera ansvar, samtidigt som jag gärna är involverad i problemlösning och agerar bollplank där det behövs."
Susanne Engström, Head of Programs & Operations Development.

Våra Verksamhetsutvecklare har ett brett kontaktnät i organisationen som inkluderar ledningsgrupper i både MTR Pendeltågen och MTR Mälartåg, chefer i verksamheten, härliga medarbetare och andra supportavdelningar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en vilja att utvecklas och också bidra till verksamhetens utveckling. Som person är du strukturerad, analytisk, engagerad och resultatorienterad. Du är kommunikativ och trivs med att samarbeta och bygga nätverk. Du har ett helhetsperspektiv och motiveras av att arbeta i en miljö med högt tempo.

Vidare har du:
En eftergymnasial utbildning såsom civilingenjörsexamen eller examen inom ekonomi eller motsvarande relevant område
Tidigare erfarenhet av utvecklingsarbete, analys, projekt eller liknande roll är meriterande.
Meriterande med erfarenhet från järnvägsbranschen

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt

Vi erbjuder en vänlig och dynamisk miljö med hög och positiv förändringstakt där du är med och deltar i MTR:s fortsatta utvecklingsresa i Norden i vår ambition i att utveckla hållbara samhällen. Vi erbjuder dig variation i arbetsinnehållet och goda möjligheter att, genom egna initiativ, påverka din personliga utveckling och framtid inom företaget.

Våra fyra värderingar utmärkt service, ständig utveckling, ömsesidig respekt och mätbara resultat utgör den grund vi arbetar utifrån och genomsyrar vår vardag. Som anställd hos MTR får du en rad förmåner, som SL-kort med resor i hela Stockholms län och Ticket Rikskortet till förmånsbeskattning. Förutom friskvårdsbidrag kan vi även erbjuda rabatter hos flera träningsanläggningar och företag inom friskvård. I övrigt ges förmånliga erbjudanden hos bland annat MTRX.

Urval och intervjuer sker löpande. Som ett led i rekryteringen använder vi oss av urvalstester.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om MTR

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 5500 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management, samt från december 2021 även drift och underhåll av Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen.
För mer information om MTR besök .

Pendeltågen i Stockholm fyller en viktig samhällsfunktion. Vi kör cirka 60 procent av alla järnvägsresor i Sverige och resandet ökar hela tiden. Vi letar efter dig som vill vara en i laget och som vill göra skillnad genom att utmana gamla sanningar och hitta nya lösningar.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2022-10-03

Så snart som möjligt

Ansökan

Ansök senast: 2022-09-25
Referensnummer: C89519

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktpersoner

  • Susanne Engström Head of Programs & Operations Development

    Mail:

Publicerad den

23-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)