Inaktiv platsannons

Mekonomen Bilverkstad i Vårby söker en driven och utvecklingsintresserad fordonstekniker i Huddinge

Om tjänsten

  • Ansök senast: 1 augusti 2022
  • Huddinge
Kvalifikationer

Du som söker tjänsten är stolt över ditt yrke, du brinner för fordonsteknik, goda relationer och du delar gärna med dig av din kunskap. Att se andra utvecklas får dig själv att växa och du tycker det är roligt med satsningar på att framtidssäkra kompetensen i verkstaden.

Vi tror att du som söker tjänsten är:

  • Genuint intresserad av bilar och framtidens verkstadsdrift.
  • Strukturerad, ansvarsfull och ser utmaningar som ett steg i karriären.
  • Stolt i yrkesutövandet och värdesätter kvalité.
  • Socialt utåtriktad och har en god kommunikativ förmåga.
  • En person med känsla för god service.
  • Intresserad av fortbildning, utbildning och av att dela med dig av dina tekniska kunskaper.
  • Pedagogisk och tålmodig och har en förmåga att förklara sådant som verkar svårt på ett enkelt sätt.

Du som söker bör ha ett stort intresse för ny teknik inom bilbranschen och vi tror att du har minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet från fordonstekniskt arbete, gärna på allbilsverktad. Du är lösningsfokuserad och ger inte upp i första taget, utan tar reda på lösningen när ingen annan levererar facit.

Vi tror att du som söker tjänsten har en grundläggande Fordonsutbildning och i ditt arbete har du också erhållit erfarenhet och olika fortbildningar. Du har en god förståelse i engelska språket och minst B-körkort. I sammanhanget är det meriterande om du har gedigen erfarenhet av felsökning,kunskaper inom motorstyrning och el- och hybridbilsteknik samt är certifierad för att utföra AC-jobb.

Vi erbjuder ett utmanande jobb i ett dynamiskt bolag där du har stort inflytande över dina arbetsuppgifter. Med din bakgrund och erfarenhet tror vi också att du kommer att vara viktig del i vår fortsatta utvecklingen.

Du som söker har ett stort driv och är nyfiken. Är du rätt person för uppdraget, men saknar någon av de mer meriterande kunskaperna? - hör av dig till oss! Vi har en egen intern Academy fylld med kunskap som rätt person kan ta del av.

Tjänsten är förlagd till Vårby med anställningsstart enligt överenskommelse, dock senast 1 september. Vid frågor om tjänsten kontakta Tony Baldervin på 072-2163383. Tjänsten är 100 % och provanställning tillämpas. Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så ansök redan nu!

Sista ansökningsdag: 2022-07-25

Personlighet är viktigt för oss! Därför ber vi alla som söker jobb hos oss att svara på ett kort personlighetstest. Det ger oss möjlighet att få en mer objektiv bild av dig som person och kommer att användas som en del av beslutsunderlaget i urvalet. Länken till testet skickas ut i ett separat mail dagen efter att du skickat in din ansökan och vi vill be dig svara på testet så snart du kan.

Personuppgiftshantering

Promeister Solutions AB org. nr. är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter i samband med denna rekrytering. Läs vår policy om hur vi behandlar dina personuppgifter:

Publicerad den

25-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Huddinge
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Huddinge | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb)