Inaktiv platsannons

Processtekniker i Stockholm

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Processtekniker

Sökes till Stockholm, Södertälje

Vill du vara med och utvecklas och växa med oss? Drivs du av att tillsammans med kollegor och med stort eget ansvar, leverera goda resultat i rätt tid? Då ska du söka jobbet som Processtekniker hos Swerock AB i Södertälje.

Om tjänsten

Som processtekniker inom betongtillverkning styr och övervakar du tillverkningen av betong via bildskärmar och instrumentpaneler. Övervakningen sker från ett kontrollrum där du som operatör styr produktionen och löser eventuella problem som uppstår. Du ansvarar även för planeringen av inkommande leveranser och utgående betongbilar. I rollen som processtekniker kommer du att ha kontakt med kunder och ha ett samarbete med chaufförer, leverantörer och kollegor. Tjänsten innebär även regelbundna kontroller av betongen, förebyggande underhåll och skötsel av fabriken samt att bidra till att ständigt utveckla vår produktion och vårt arbetssätt.

Tjänsten är på heltid med krav på flexibilitet då den innefattar tidiga morgnar men periodvis även kvälls- och helgarbete.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har:

  • En teknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
  • Klass II betongutbildning
  • Erfarenhet av service, underhåll och reparationer av t.ex. maskiner eller motorer.

För att trivas i rollen är viktigt att du har ett tekniskt intresse, har lätt för att se lösningar, kan ta initiativ och har en förmåga att följa regler och instruktioner. Eftersom tjänsten innebär mycket kontakt med kunder, leverantörer, chaufförer och kollegor är det viktigt att du trivs med att samarbeta.

Tjänsten kräver att du har B-körkort.

Ansökan

Sista dag för ansökan är den 30/6 2022, men rekrytering sker löpande under perioden så välkommen med din ansökan idag.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Platschef Jesper Carlsson på telefonnummer 0733-84 77 48.

Denna rekrytering sker helt genom Swerock AB försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Vi erbjuder

Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-06-30

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)