Inaktiv platsannons

Arbetsledare i Mora

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Arbetsledare

Sökes till Mora

Arbetsledare till Peab i Norra Dalarna

I höst startar vi bygget av en ny simhall i Malung och söker dig som har en lokal förankring eller för övrigt kan tänka sig att jobba hos oss i detta byggprojekt. Trivs du i ledarrollen och drivs av att jobba med människor och att nå resultat tillsammans med ditt team? Då kan jobbet som arbetsledare hos oss på Peab vara rätt utmaning för dig! Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med intressanta projekt, inspirerande kollegor och stora utvecklingsmöjligheter. Välkommen till oss! 

 

Dina arbetsuppgifter

Som arbetsledare kommer du ha en viktig roll i våra projekt, vilket innebär att du leder våra arbeten så att alla i laget jobbar mot samma mål, arbetar i en säker arbetsmiljö och har fokus på kvalitet och miljö. Du kommer att arbeta nära platschefen som du också rapporterar till. I dina arbetsuppgifter ingår att arbeta i produktionen och bistå platschefen med ledning, planering, arbetsberedning och uppföljning av projekt samt planera, leda och fördela arbetet gentemot våra yrkesarbetare. Därutöver kommer du att vara delaktig i styrning och samordning av underentreprenörer. 

 

Om dig

Vi söker dig som

- har bygg/anläggningsteknisk utbildning alt relevant teknisk utbildning
- har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
- har B-körkort
- har god datorvana

 

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbetsledande befattning alternativt annan ledarskapserfarenhet från olika former av byggproduktion och byggsektorn. Har du goda kunskaper inom betong så kommer det väl till pass i detta projekt. Du är en person som driver resultat och uppfyller mål. Du drar nytta av tidigare data, analys och erfarenhetsåterföring i ditt arbete. Vi tror vidare att du som uppskattar att få vara med där det händer kommer att trivas extra bra som arbetsledare hos oss. Du lär dig kontinuerligt i vardagen och utvecklar dig själv. Du bygger personliga relationer inom verksamheten. Arbetet kräver vidare att du är en person som agerar ärligt och plikttroget samt med integritet. Du får ditt driv och din motivation av att jobba med människor och att nå resultat tillsammans med ditt team. 

 

Intresserad?

För att komma till vårt rekryteringssystem där du skickar in din ansökan klickar du på "Sök tjänsten" nedan.

Urval sker löpande och vi kan därför komma att tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag som är 19/6, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Annika Lindskog på telefonnummer: 0733-339338 eller via e-post annika.lindskog@peab.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-08-14

Publicerad den

28-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Mora
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Mora | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)