Inaktiv platsannons

Projektledare Peab Projektutveckling för Östergötland/Sörmland i Linköping

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Projektledare Peab Projektutveckling för Östergötland/Sörmland

Sökes till Linköping

Vill du vara med och utveckla framtidens boende och fastigheter tillsammans med oss på Peab?

Vi söker nu en projektledare för utveckling av våra bostads-och fastighetsprojekt för Östergötland/Sörmland. 

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med intressanta projekt, engagerade kollegor och stora utvecklingsmöjligheter. Följ med på vår resa till att bli Sveriges bästa projektutvecklare!

Om tjänsten

Som projektledare blir du ansvarig för specifika utvecklingsprojekt. Projektledaren är delaktig i att driva detaljplanearbetet och ansvarar för projektet från start till mål genom att samordna kompetenser för att fatta rätt beslut. Du är länken mellan våra olika affärsområden och representerar projektutveckling i plan- och bygglovsprocesser, upprättar kalkyler och följer upp och utvärderar dessa.

Du ansvarar också, i samarbete med övriga inom projektet, för ingående handlingar såsom ritningar, beskrivningar, ekonomisk plan, försäljningsplan, marknadsbevakning, affärsutveckling och kundkommunikation samt tekniska och ekonomiska avstämningar och utvärderingar. Som projektledare är du ”VD” för ditt projekt och ingår i en grupp med andra projektmedlemmar och rapporterar till regionchefen.

Kravprofil

Vi vill att du har en ingenjörsexamen och minst 5 års erfarenhet som projektledare inom bostads- eller fastighetsutveckling. Du har erfarenhet av detaljplanearbete, bostadsrättshantering, projektering och produktion och, har du arbetat, eller vill arbeta med hållbarhetsfrågor ser vi positivt på det.

Du har ett helhetsperspektiv och arbetar strukturerat och självständigt, där affärsmässighet och ekonomi är naturliga komponenter. Att du är resultatfokuserad, kundorienterad och aktivt vill medverka i vårt utvecklings – och förändringsarbete är en förutsättning.

Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta regionchef Susanne Wettergren, , susanne.wettergren@peab.se.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-06-22

Publicerad den

27-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Linköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Linköping | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)