Inaktiv platsannons

Vägdriftsarbetare i Jordbro

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Vägdriftsarbetare

Sökes till Jordbro, Sollentuna, Uppsala

Nu behöver vi förstärka vårt team på TA-sidan med flera vägdriftsarbetare till våra verksamheter i Jordbro, Sollentuna och Uppsala. Vi söker två medarbetare till filialen i Jordbro, en till filialen i Sollentuna och en till kundcentret i Uppsala.

Om tjänsten

I rollen som vägdriftsarbetare är dina huvudsakliga arbetsuppgifter leverans och etablering av trafikavspärrningsmaterial, barriärer och övriga skyddsanordningar till våra kunder. Utöver det kommer du även att arbeta med uthyrning och underhåll av TA-material på vår filial/vårt kundcenter.

Du kommer att träffa våra kunder både på arbetsplatserna och på vår filial/kundcenter där du utöver riktigt bra service även förväntas fungera som en rådgivare till kunden vid val av TA-material. Och det kan även förekomma andra arbetsuppgifter på filial/kundcenter. Tillsammans med övriga teamet jobbar ni för ett Lambertsson och för att det ska bli en riktigt bra kundupplevelse från början till slut!

Om dig

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbete, kanske har du till och med arbetat med TA-material tidigare? Du sätter stort värde i kvalitet och service och du är en engagerad lagspelare. Du är duktig på att ta initiativ och ser vad som behöver göras, rullar upp ärmarna och hugger i, tillsammans med dina kollegor får du samarbetet att fungera. Vi tror att du trivs med ordning och reda på din arbetsplats och ser fördelen med att arbeta strukturerat. Om du har utbildning i Arbete på väg utifrån Trafikverkets krav ser vi det som meriterande. Till tjänsterna i Jordbro är det meriterande att ha lastbilskörkort, C-behörighet.

Eftersom vi tror på de positiva effekterna av en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökanden till den här tjänsten. Urval sker löpande så sök tjänsten redan idag.

person:

Jordbro, Kjell Borch filialchef 072-533 56 73

Sollentuna, Fredrik Jegendal filialchef 072-533 38 60

Uppsala Per Andersson kundcenterchef 072-533 39 19

Om Lambertsson

Lambertsson är det personliga företaget där människan är i fokus. För oss är det viktigt att vara delaktiga, ha möjlighet att påverka och utvecklas på jobbet. Vi erbjuder en trygg anställning i en organisation som förenar det lilla företagets dynamik med det stora företagets resurser och möjligheter.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-06-21

Publicerad den

23-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Jordbro
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Jordbro | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)