Inaktiv platsannons

Trafikanordningsingenjör i Stockholm

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Trafikanordningsingenjör

Sökes till Stockholm

Till vår trafikanordningsverksamhet i region öst söker vi nu en trafikanordningsingenjör med placering i Stockholm eller omnejd.

Om rollen

Vi har 6 st TA-ingenjörer runt om i landet som arbetar med projektering av trafikprojekt. I rollen som TA-ingenjör utvärderar du kundens behov och upprättar därefter en trafikanordningsplan utifrån de lagar och regler som Trafikverket och kommuner ställer. Du upprättar och sammanställer kalkyler och bidrar med viktig expertkunskap i vårt anbudsarbete. Du kommer att vara vår kontaktperson och länk till Trafikverket, kommuner och kunder.

Om dig

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete i Trafikverks- eller anläggningsprojekt. Du har erfarenhet av att arbeta i CAD-baserade program. Som person är du självgående, flexibel, har hög servicekänsla och förmåga att skapa goda relationer med kunden i fokus, samt har en god förmåga att kommunicera på ett tydligt sätt då kundkontakt är en stor och viktig del av rollen.

Vi söker dig som har ett stort engagemang och driv då arbetsbelastningen stundtals kan vara hög. Du behärskar svenska obehindrat i både tal och skrift. B-körkort är ett krav. Du som söker bör ha någon form av eftergymnasial utbildning, gärna med teknisk inriktning.

Om Lambertsson

Lambertsson är det personliga företaget där människan är i fokus. För oss är det viktigt att vara delaktiga, ha möjlighet att påverka och utvecklas på jobbet. Vi erbjuder en trygg anställning i en organisation som förenar det lilla företagets dynamik med det stora företagets resurser och möjligheter.

Vi gör löpande urval så välkommen med din ansökan redan idag!

person: Ted Scherstein, Affärschef TA, 0733-84 26 88

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-08-30

Publicerad den

28-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)