Inaktiv platsannons

Mätningstekniker i Jönköping

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Mätningstekniker

Sökes till Jönköping

Vi på Peab Anläggning, avdelning Infra VästMitt, satsar för fullt och söker nu en strukturerad och kvalitetsmedveten mätningstekniker som vill vara med och bidra till våra projekt i vår infrastrukturgrupp, vi har bland annat nyligen erhållit projekt Väg 40 mellan Eksjö och Nässjö. Hos oss arbetar du tillsammans med engagerade och skickliga kollegor och har goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Välkommen till oss!

Vad ingår i arbetet?

Som mätningstekniker hos oss kommer du att arbeta med mark-, väg- och ledningsarbeten, utmanande anläggningsprojekt och broutsättning. Du blir en del av ett kompetent team som leds av platschefen i det dagliga arbetet. Tjänsten är en heltidsanställning och då vi verkar över ett stort geografiskt område kan tjänsten innebära arbete på annan ort.  Du behöver därför vara mobil och kunna ligga borta under veckorna, oftast måndag till torsdag.

Arbetet är mycket varierande där det ingår bland annat att utföra och ansvara för utsättning och inmätningar och där till alltid ligga ett steg före i den dagliga produktionen. Därutöver kommer du att se till att toleranser och krav efterföljs.

I jobbet ingår även att

  • arbeta med maskinstyrning
  • ha nära kontakt med arbetsledare, yrkesarbetare och maskinister
  • vara med och driva den dagliga produktionen på arbetsplatsen

Vi söker dig som

  • har relevant teknisk utbildning eller motsvarande dokumenterad erfarenhet.
  • har tre till fem års erfarenhet av arbete som mätningstekniker
  • har B-körkort
  • har god svenska i både tal och skrift

Rollen som mätningstekniker kräver att du är strukturerad och kvalitetsmedveten i ditt arbete. Du ser det som en självklarhet att ta ansvar för ditt arbetsområde. Vidare är du en organiserad person med ett starkt engagemang som lätt smittar av sig. Om du stöter på problem i ditt arbete är du snabb på att testa olika lösningar.

På Peab är vi stolta över den individanpassade utveckling som vi kan erbjuda våra medarbetare och du har goda möjligheter att göra karriär hos oss.

I övrigt är det meriterande om du har arbetat i en liknande roll tidigare.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-07-19

Publicerad den

28-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Jönköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Jönköping | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)