Inaktiv platsannons

Kundservicesamordnare till Peab Bostad i Göteborg

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Kundservicesamordnare till Peab Bostad

Sökes till Göteborg

Om tjänsten

Peab Bostad är en av Sveriges största bostadsutvecklare och en del av Peabkoncernen. Vi är 150 medarbetare och har en omsättning på ca 9 miljarder. Vi söker nu en kundservicesamordnare till Peab Bostad i Väst med ansvar för kundservicesamordning i våra bostadsrättsföreningar. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med intressanta arbetsuppgifter, inspirerande kollegor och stora utvecklingsmöjligheter. Följ med på vår resa till att bli Sveriges bästa bostadsutvecklare!

Som kundservicesamordnare kommer du ansvara för att arbeta proaktivt med vårt NKI-mål genom att medverka i slutskedet på Peab Bostad projekt och hantera ärenden efter att kunderna har flyttat in. En bostadsaffär är ofta en av de absolut största affärerna som en privatperson genomför och som kundservicesamordnare får du en viktig roll i det långsiktiga arbetet att skapa branschens nöjdaste kunder!

Arbetsuppgifter
Som kundservicesamordnare ansvarar du för att arbeta proaktivt med vårt NKI-mål. Tillsammans med sälj- och kundansvarig ser du till att kunden får ett bra bemötande och upplevelse under slutfasen i projekten. Som kundservicesamordnare kommer du att arbeta med Peab Bostads slutskede i projekten, från besiktning av lägenheterna tills att ansvarsperioden har löpt ut. Du kommer vara ansvarig för att följa upp och hantera Peab Bostads kundärenden efter att kunderna har flyttat in i sina bostäder. Du kommer även ha ansvar för att samordna och fördela uppgifter mellan dig och din KSS-kollega. Du har ett visst ekonomiskt ansvar och mäts på NKI och avslutade ärenden.

Du rapporterar till Säljchef och är placerad i Göteborg. 

Kompetenser och personliga egenskaper

Det är av stor vikt att du har tidigare erfarenhet av kundservice och har ett lösningsorienterat sätt. Du är driven och brinner för att kunderna ska bli nöjda med sitt bostadsköp. Du kommer arbeta nära din KSS-kollega, projektledare, sälj- och kundansvariga, platschefer och arbetsledare så det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga.

Vi söker dig som kanske har en liknande roll idag eller har några års erfarenhet av bostadsproduktion, du kan t.ex. ha arbetat som arbetsledare eller motsvarande. Du har viss byggteknisk kompetens och en god ekonomisk förståelse.
Då arbetet tidvis kan innebära att lösa svåra kundärenden är det även viktigt att du är tålmodig och pedagogisk. Vi lägger stor vikt vid din förmåga att skapa relationer, bemöta människor och att du håller en hög professionell nivå.
Dina kunskaper i svenska är mycket goda, i såväl tal som skrift. Du har god PC-vana och B-körkort.

Frågor

Har du frågor angående tjänsten kontakta:

Therese Lundh, regionchef, 0725-33 78 30

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-06-30

Publicerad den

24-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)