Inaktiv platsannons

Mätningstekniker, eldistribution i Helsingborg

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Mätningstekniker, eldistribution

Sökes till Helsingborg

Vi på ATS Tjänster i Helsingborg behöver komplettera vårt team med en mätningstekniker inom eldistribution. Har du en yrkesutbildning och ett par års erfarenhet inom området är du kanske just den vi söker.


Om tjänsten
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att självständigt planera och utföra arbeten på aktuella projekt inom eldistribution. Du utför inmätning av kablage, skarvar och stationer samt utsättning av kraftkablar, både låg- och högspänning. 


Vidare utför du inmätning och utsättning av ledningar som exempelvis fjärrvärme, gas och fiber. Tjänsten innebär även att hantera ritningsdokumentation, utföra riskanalyser och egenkontroller.

Entreprenaderna karaktäriseras av reinvesterings- och nyanläggningsarbeten men även drift- och underhållsarbeten förekommer.

Din profil
Vi söker dig som har en treårig yrkesutbildning och en inmätningsutbildning eller motsvarande, samt yrkeserfarenhet inom eldistribution. 

För att trivas med jobbet behöver du kunna arbeta både självständigt och tillsammans med teamet, vara flexibel och serviceinriktad. Körkort B är ett krav. 


Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta: Henrik Larsen, arbetschef ATS Tjänster, 072-5335231.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss? Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-06-26

Publicerad den

27-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Helsingborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Helsingborg | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)