Inaktiv platsannons

Teknisk säljare till Fabriksbetong i Uddevalla

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Teknisk säljare till Fabriksbetong

Sökes till Uddevalla, Skara, Göteborg, Trollhättan

Är du duktig på att skapa förtroende och bemöta såväl befintliga som nya kunder på ett personligt sätt? Då är förmodligen tjänsten som säljare på Swerock intressant för dig. Vi söker nu en driven lagspelare som vill arbeta som säljare inom Region Väst (Trestad, Skaraborg och StorGöteborg.)

Om tjänsten

Ditt dagliga arbete kommer präglas av att vara ute på fältet och bygga goda och tillitsfulla relationer inom branschen. Som säljare på Swerock ansvarar du för att arbeta med såväl befintliga som framtida kunder med fokus på att bevara och utveckla Swerocks starka position på marknaden. Du är länken mellan orderavdelning, kunder och våra anläggningar.

I din roll som säljare tillför du mervärde till kund genom att anpassa erbjudandet vilket sträcker sig från standardprodukter till helt skräddarsydda lösningar utefter kundens behov. Du brinner även för att arbeta med hållbarhetsfrågorna som är en nyckelfråga inom betongbranschen och aktivt arbetar med vår ECO-betong

Du håller dig uppdaterad med marknaden, gör säljprognoser och jobbar mot en budget tillsammans med Arbetschef och Avdelningschef

Kompetenser och personliga egenskaper

Vi söker dig som är en utpräglad nätverksbyggare och har förmågan att skapa varaktiga relationer och personliga kontakter både internt och externt. Du är snabbfotad och gläds av att träffa kunder för att hitta olika typer av lösningar utifrån kundens behov. Du trivs bäst i lagsammanhang vilket innebär att du är mån om att utveckla såväl dig själv, dina kollegor och verksamheten i en positiv riktning. I en kreativ och flexibel roll behöver du ha en god känsla för vad som är genomförbart samt förmåga att tänka nytt.

Kravprofil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från betongbranschen som tex  säljare, entreprenör, tekniker eller leverantör. Därtill söker vi dig som har:

  • Tidigare erfarenhet av försäljning samt viss kunskap inom avtalsskrivning och entreprenadjuridik.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska muntligt och skriftligt
  • God IT-vana
  • Innehar B-körkort

Meriterande om du har eftergymnasial utbildning, gärna inom bygg & anläggning kompletterad med betongutbildning.

Ansökan

Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort kan diskuteras men företrädesvis Trestad eller Skara.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Arbetschef  Andreas Arwidsson 0733-847167 eller Avdelningschef Patrik Larsson, 0725-336976.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-07-17

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uddevalla
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Uddevalla | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)