Inaktiv platsannons

Specialpedagog/Lärare i svenska/svenska som andraspråk i Malmö

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Specialpedagog/Lärare i svenska/svenska som andraspråk

Sökes till Malmö

Peabskolan AB är ett helägt dotterföretag till Peab och finns i Malmö, Solna, Göteborg. Vi utbildar idag ca 300 ungdomar och erbjuder sedan 2006 Bygg- och anläggningsprogrammet för behöriga och Introduktionsprogram för icke behöriga elever. 

Peabskolans verksamhet bygger på en pedagogisk modell där verklighetsbaserat lärande, ett aktivt värdegrundsarbete, kurs- och ämnesintegrering samt en djupgående modell för individualisering är de fyra grundprinciperna. Utvärderingar baserade på både kvalitativa och kvantitativa resultat visar att modellen hittills varit mycket framgångsrik. Peabskolan är en fristående skola och tillämpar ferietjänst. 

Peabskolan i Malmö har idag ca 100 elever fördelat på 6 klasser. Därmed har vi ett mycket nära samarbete med varje elev. 

Vi söker dig som är specialpedagog alternativt speciallärare med kompetens i svenska och /eller svenska som andraspråk och vi kan erbjuda dig en tillsvidareanställning på halvtid. Vi ser det som meriterande om du tidigare arbetat tematiskt samt om du har arbetat med elever på yrkesprogram. I tjänsten ligger ett stort fokus på att vara aktiv i språkförstärkande insatser för elever i olika årskurser samt att driva ett kollegialt arbete tillsammans med lärare och elevhälsoteam. Du kommer arbeta i nära samarbete med övriga lärare på skolan samt elevhälsan. 

Du är nytänkande, utvecklingsinriktad och tycker att det är utmanande att vara delaktig i pedagigiskt utvecklingsarbete. Vi arbetar kurs- och ämnesintegrerat vilket förutsätter ett stort mått av flexibilitet och uppfinningsrikedom hos alla medarbetare. Vi söker dig som har ett stort engagemang för elever och som dessutom kan vara en god ambassadör för den pedagogik som vår verksamhet bygger på. 

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, 17 juni.


Vid frågor kontakta:

Nicklas Lundgren, rektor, tfn 073-337 67 74

Lars Sjöstedt, HR, tfn 073-337 21 80

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-06-17

Publicerad den

25-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)