Broinspektörer inom anläggningskonstruktion till Stockholm

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Har du kunskap och erfarenhet inom infrastruktur? Vill du bli en del av vårt växande team?

Nu söker vi Broinspektörer till vår grupp Konstruktionsunderhåll i Stockholm

Vi arbetar med hela underhållprocessen, från underhållsplanering, inspektion, tillståndsbedömningar, skadeutredningar och projektering av reparationsåtgärder till byggledning. Vi sitter ofta nära kund och hjälper våra beställare med förvaltning av deras konstbyggnader. Våra kunder är bland annat kommuner, Trafikverket och entrepenörer.  

Arbetsuppgifter

Som Broinspektör kommer du ta ansvar för att både planera och genomföra dina inspektioner för att på ett noggrant och effektivt sätt säkerställa broarnas funktionalitet. Du kommer självständigt registrera inspekterade broar i BaTMan samt ta fram eventuella inspektions- och utredningsrapporter. Du har även möjlighet att ansvara för och driva  egna uppdrag. Det kan förekomma en del resor samt behov av arbeten nattetid i tjänsten.

Vi söker dig som har:

 • Minst 2 års erfarenhet av broinspektioner med registrering i BaTMan
 • Erfarenhet av planering och genomförande av broinspektioner
 • Högskoleingenjörsexamen eller YH-utbildning inom bygg
 • Genomgått Trafikverkets kurs ”Broinspektion Metodik”
 • Körkort nivå B

Meriterande

 • Erfarenhet av uppdragsledning
 • Erfarenhet av drift och underhåll av konstbyggnader
 • Erfarenhet av förvaltningsarbete i BaTMan
 • Erfarenhet av oförstörande och förstörande provning av stål/betong
 • Liftförarcertifierat
 • Stålkontroll
 • Projektering i AutoCad/Microstation

Vem är du?

För att trivas i denna roll ser vi att du har en stark initiativförmåga och viljan att tillsammans med dina kollegor driva teamets arbete mot uppsatta mål. Du är en affärsmässig, nyfiken person som drivs av att arbeta med fokus på lösningar. Som person är du självgående och ansvarstagande samtidigt som du har lätt för att samarbeta med dina kollegor. Vi ser att du har vana av att självständigt kunna planera, genomföra och registrera inspektioner.

Varför jobba med oss?

Vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att skapa ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Vi erbjuder samtidigt en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling.

Kontakt

Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: Gruppchef Stockholm – Konstruktionsunderhåll, Roham Ebadi, ()

Ansökan

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via e-post, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. 

Välkommen med din ansökan!

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 21 000 arkitekter, ingenjörer och andra experter lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 24 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.

Publicerad den

19-09-2023

Extra information

Status
Öppen
Ort
Stockholm
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Ansök nu

Dela jobbannonsen