Inaktiv platsannons

Intresseanmälan – BIM-Strateg / BIM-samordnare till Göteborg

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Är du fascinerad av fastigheter och byggnader i den intelligenta staden och vill jobba med intelligent information i de stora byggprojekten? Har du ett stort intresse för BIM och digitalisering av det smarta samhället? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig.

Vi jobbar med kundernas digitaliseringsresa (vi kallar det IT för Samhällsutveckling) och gör det möjligt tillsammans. Om du är intresserad av att ta en vidare dialog- lämna en intresseanmälan via denna annons.

Varför jobba hos oss?
Vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare, vi är specialister när det gäller digitalisering av tjänster och lösningar för effektiv informationshantering. BIM är för oss en självklarhet inom alla samhällsprojekt. Vår marknad för informationssamordning omfattar infrastruktur, anläggning, bygg/fastighet, industri och energi. BIM/Informationssamordning är för oss ett sätt att säkra och rädda vår framtida värld genom att se till att den dokumentation och information som skapas i Bygg- och Fastighetsprojekten skapar en grund för hållbar och effektiv utveckling och förvaltning.

Hos oss får du möjligheten att jobba i fina lokaler mitt i stan tillsammans med glada och kunniga kollegor, både självständigt och i grupp. Du får ta ett stort eget ansvar i rollen där du jobbar nära kund och projektledare.

Vi är stolta över att ha ett brett spektrum av kunder som omfattar allt från några av de största fastighetsägarna i Sverige till ett stort antal mindre och mellanstora verksamheter, såväl privata som offentliga. Vi strävar efter att jobba i team så att varje uppdrag bemannas av två (eller fler) konsulter – på så sätt blir uppdragen mindre känsliga och arbetet roligare. Självklart tänker vi hållbarhet i alla aspekter av uppdragen.

Rollen som konsult inom BIM
Vi jobbar med BIM-strategi, BIM- och/eller Modellsamordning samt Digital projektledning med tillhörande delar av dokument- och informationshantering, rådgivning och expertstöd. Som konsult hos oss är du ofta en nyckelfunktion i projekten i och med att du sätter standards och rutiner, skapar mallar, utbildar och kontrollerar att standards och rutiner följs.

Vi söker fler kunniga och engagerade BIM-strateger/BIM-samordnare. Vi söker dig som har erfarenhet av ämnesområdet och som i egenskap av specialist inom området vill göra resan med digitalisering av Byggbranschen tillsammans med oss.

Ledarskapet
I Göteborg är vi i dagsläget tre grupper som samverkar väldigt nära varandra. De tre gruppcheferna Maziar, Niklas och Julia lever efter inställningen att hjälpa varandra ger bästa resultat såväl för leverans till kund som för samarbetet och trivseln kollegor emellan. Som konsult får du så mycket ansvar som du vill ta men är aldrig lämnad ensam. Att vi sedan totalt sett har en enormt stark gruppering av IT/GIS/BIM-experter som har roligt tillsammans gör inte saken sämre.

Vem är du?
Vi vill komma i kontakt med dig som har god kunskap och erfarenhet av flera av följande områden:

  • Byggprocessen och dess olika steg och tillhörande arbetssätt
  • Kundernas leveranskrav för digitala leveranser
  • BIM och dess olika begrepp såsom LOD mm
  • Revit, Solibri och/eller Navisworks samt diverse andra verktyg (t.ex. Bluebeam)

Vi tänker oss att du är drivande, ansvarsfull, engagerad och nyfiken och har ett analytiskt och strukturerat sätt att jobba. Vi ser gärna att du har arbetat som konsult och veta att du trivs i den rollen med kundkontakt och kundvård med sikte på god lönsamhet.

Ansökan och återkoppling
Denna intresseanmälan ligger ute på längre tid eftersom vi kontinuerligt söker bra kollegor. Vi ber samtidigt om överseende med att det under perioder kan dröja en tid innan du får återkoppling. Ser vi en intressant intresseanmälan så kommer vi att återkoppla snabbt och alla sökande kommer i vilket fall för eller senare att få återkoppling! Du som söker över semester kan som senast räkna med återkoppling i slutet av agusti.

Hjärtligt välkommen med din intresseanmälan!

Kontaktperson
Maziar Alizadeh
+46704742846.

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 18 000 arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 22 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.

Publicerad den

25-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej