Inaktiv platsannons

Uppdragsledare / Teknikansvarig inom VVS till Västerås

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Swecos installationskonsulter erbjuder tjänster inom energidesign, komfort och säkerhet. Tjänsteutbudet är brett och omfattar allt från rådgivning och projektering till kontroll och besiktning inom VVS, el, tele, brand och systemintegration.

Just nu söker vi nya medarbetare till vårt härliga gäng i Västerås. Hos oss får du arbeta i spännande och utvecklande projeket av olika storlek. Gruppen i Västerås har en bred kompetens inom säkerhetsskyddade objekt, specialfastigheter, sjukhus, kontor, skolor, bostäder och andra typer av fastigheter. Vi erbjuder en flexibel och modern arbetsplats i nyrenoverade lokaler i Västerås City.

Vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att forma ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner.

Hos Sweco blir du en del av en gemenskap. I våra relationer till varandra och till våra kunder hittar vi styrkan, nyfikenheten och lösningarna att komma framåt – både i jobbet och i livet. Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån, genom ansvar, frihet och stöttande kollegor. Hos oss är det viktigt att ha kul på jobbet!

Din framtida roll
Vi expanderar och vi söker därför ny kollega som vill arbeta som uppdragsledare/teknikansvarig inom VVS där du kommer att leda och samordna uppdragen med ett övergripande ansvar för kvalitet, budget, tidsramar, uppföljning och kundkontakter. Rollen innebär även att driva kunskapsutvecklingen framåt internt och med stort engagemang fungera som mentor till företagets medarbetare.

Dina erfarenheter
Vi söker dig som har relevant teknisk utbildning och har arbetat minst 5 år med VVS, t ex med att projektera, leda projektering, utredning eller arbeta med byggledning inom VVS.

Vi ser gärna att du har ett brett kontaktnät i och kring Mälardalen med bra relationer till kunder och andra samarbetspartners.

Du har goda kunskaper inom MagiCAD och Office-paketet. Meriterande är även om du besitter kunskaper inom programvaror såsom Revit, IDA ICE och kalkylprogram. Kunskaper inom BIM är också meriterande. Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift är ett krav.

Vem är du?
Du trivs med kundkontakter och är van att arbeta på ett strukturerat sätt med fokus på tid, kostnad och kvalitet samt är van att ta beslut och att prioritera. Du tycker om att samarbeta och du vill vara med och agera mentor/stöd åt yngre kollegor.

För att trivas som konsult på Sweco är det viktigt att vilja göra affärer, naturligt engagera sig i kundens verksamhet och ta ansvar för kundens utmaningar. Att dela med sig av sin expertis och sina erfarenheter ser vi som en självklarhet.

Ledarskapet
Som ledare tror jag mycket på tillit till mina medarbetare och frihet under ansvar. En medarbetare som får ett förtroende presterar bättre och utvecklas fortare. Jag tror på ett stöttande och coachande ledarskap och jag finns alltid där för mina medarbetare. Jag tror också det är viktigt att vi hjälps åt i gruppen och ställer upp för varandra, på så sätt får vi de bästa synergieffekterna som ett team! Martin Lagerholm, Gruppchef

Sweco erbjuder
Vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att forma ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Du får jobba med kompetenta kollegor som brinner för att skapa smarta lösningar. Att arbeta på Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Hos oss är professionell utveckling inte bara en möjlighet, det är en förutsättning.

Vill du vara med och forma framtiden?

Då ser vi fram emot din ansökan snarast möjligt, urval och intervjuer sker löpande.

Kontaktperson
Martin Lagerholm
Gruppchef VVS och Energi
072-22 74 168

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 18 000 arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 22 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.

Publicerad den

28-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Västerås
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej