Inaktiv platsannons

Landskapsarkitekt till Sweco Architects i Malmö

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

 Vill du hjälpa våra kunder att utveckla framtidens hållbara utemiljöer? Är du intresserad av att höra mer om möjligheterna hos ett företag som har all kompetens samlad? Swecos Plan- och Landskapsstudio i Malmö söker nu dig som är landskapsarkitekt med intresse för det moderna samhällsbyggandet.

Varför jobba hos oss? 
I vår Studio får du jobba tillsammans med ett tiotal mycket kompetenta landskapsarkitekter och landskapsingenjörer. Vi jobbar tätt med våra kunniga kollegor inom husarkitektur, miljö, VA samt stadsplanering. Vi har kunder inom alla delar av samhällsbyggandet, från offentlig miljö till privat. Projekt som gruppen arbetar inom sträcker sig från stora samhällsnyttiga projekt så som väg och järnväg till landskapsanalyser, gestaltningsprogram och utredningar. Vi arbetar även i den lilla skalan med projektering av allt från skolgårdar till boendemiljöer. Vi arbetar i gränsöverskridande team tillsammans med medarbetare på andra orter och inom andra kompetensområden.

Vår förhoppning är att du ska vara en del av vår Studio och vidareutvecklas i din roll tillsammans med oss. 

Din framtida roll 
Som landskapsarkitekt kan du exempelvis komma att:

  • Arbeta med gestaltning och projektering.
  • Genomföra utredningar, förstudier och upphandlingar.
  • Hjälpa våra kunder med byggplatsuppföljning och besiktning.
  • Utveckla kundrelationer och sälja in egna uppdrag.
  • Ha stora möjligheter att påverka framtiden. Tillsammans med dina kollegor och våra kunder bidrar vi varje dag på en rad olika sätt till FN:s globala mål.

 ”Varför jobba med mig? Jag tror på teamwork och att hjälpa andra. På Sweco värnar vi om ett hållbart arbetsliv och min roll är att vara en god ledare som stöttar dig och din utveckling. Sweco har en imponerande bredd och en hjälpsam kultur. Har man fått en uppgift att lösa eller en ny spännande egen idé finns det fantastiska möjligheter att hitta kollegor med detaljkunskapen som behövs.
Jag tror på individens potential och att det mesta är nåbart i vår organisation. Just du kan nå långt om du själv vill.”
Studiochef Henrik Näsström Landskapsarkitekt LAR/MSA

Den vi söker – är det du?
Vi söker dig som:

  • Har en universitetsexamen inom landskapsarkitektur.
  • Har tio års erfarenhet inom yrket eller mer.

Det viktigaste är inte vad du har gjort utan vem du är. Vi tänker oss att du är kommunikativ och nyfiken. Du är öppen och entusiastisk, och du driver saker från idé till målgång – du tar hjälp och söker lösningar för att komma framåt.

Du har egna erfarenheter att dela med dig av och är intresserad av vad andra kan. 

Du är intresserad av att själv utvecklas och att vara med och utveckla dina kollegor och kunder – du tycker om att skapa kontakter både externt och internt

Ansökan
Annonsen kommer att ligga ute till och med 2023-09-29. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess. Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

19-09-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej