Inaktiv platsannons

Systemutvecklare till Sweco i Falun

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Har du ett brinnande intresse för systemutveckling och gillar att hitta eleganta lösningar på komplexa problem?Är du riktigt duktig på C#, JavaScript, TypeScript, Python och/eller Java, eller skulle du tillsammans med oss vilja bli det?

Just nu gör vi en storsatsning och söker engagerade och ambitiösa medarbetare till våra kontor landet över! 

Varför jobba hos oss?
IT-lösningar spelar en allt viktigare roll i utvecklingen av framtidens städer och samhällen. Swecos konsulter inom digitala lösningar använder data och tekniska lösningar för att effektivisera alltifrån transporter och energianvändning till belysning och vattenflöden. Med hjälp av IT kan den befintliga bebyggelsen och infrastrukturen användas på ett mer optimalt sätt. Vi jobbar samhällsnära och de lösningar vi utvecklar är de som har påverkan på din, min och våra medmänniskors vardag.

Vi jobbar även med punktmoln, bildbehandling, 3D-visualiseringar, AR, VR och automatiseringar för olika cad-verktyg. Även automation så klart och ML är områden vi ägnar oss åt.

Som konsult på Sweco gör du skillnad. Här jobbar vi med FNs globala hållbarhetsmål i nära samarbete med våra kunder och utvecklas som konsulter i spännande uppdrag. På Sweco är hållbarhet viktigt, i samhället såväl som i livet. Vi är måna om att du ska kunna lägga upp dina dagar flexibelt och på så sätt få vardagen att gå ihop.

Din framtida roll
Som konsult på Sweco agerar du expert och rådgivare tillsammans med kunniga kollegor. Oavsett om du är ny i rollen eller erfaren konsult ansvarar du för affären och för att bidra med lösningar som skapar trygghet och utveckling. Vad ansvaret innebär varierar självklart beroende på tid, utmaning och uppdrag.

Inom Systemutveckling jobbar du med många olika tekniker och ramverk. Vi arbetar med hela kedjan inom systemutveckling från förstudie och prototyp till utveckling i projekt och slutligen förvaltning. I våra uppdrag arbetar vi med GIS och geodata, systemutveckling samt BIM- och informationssamordning och våra konsulter jobbar ibland i roller med kombinerad kompetens eller tillsammans med experter från andra kompetensområden.

Ledarskapet
På Sweco är ledarskap viktigt. Vi tror att varje medarbetare är en del av vår framgång och hos oss får du tidigt ta ett stort eget ansvar. Men du står inte ensam. På Sweco värnar vi om ett hållbart arbetsliv och ett gott ledarskap som stöttar dig i ditt arbete och i din fortsatta utveckling.

Dina erfarenheter
Vi söker dig som har erfarenhet av systemutveckling och kanske av C#, JavaScript, TypeScript, Python och/eller Java. Vi värderar även andra kunskaper och erfarenheter då vi i våra kundnära uppdrag inte alltid vet på förhand vilka tekniker våra kunder vill använda.

Vem är du?
Om du är nyutexaminerad eller senior spelar ingen roll så länge du har drivet och känner ett stort engagemang. En förutsättning är dock att du vill jobba som konsult. 
Som person gillar du att jobba målinriktat och vill göra det i team tillsammans med några av de bästa.

Ansökan
Annonsen kommer att ligga ute till och med 2022-08-14. Vi kommer gå igenom ansökningarna efter sista ansökningsdatum då vi har semesterledighet. Vi hoppas därmed på förståelse för senare återkoppling än normalt. Vi kommer återkoppla till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

23-02-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Falun
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej